Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Milano - Οι πρώτες φωτογραφίες

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουριου ιταλικού SUV, της Alfa Romeo Milano.

  • -
  • -

Η Alfa Romeo επεκτείνει την γκάμα της με την προσθήκη ενός ακόμα SUV. Η ονομασία του νέου μοντέλου είναι Milano και πρόκειται για μία πρόταση η οποία τοποθετείται κάτω από την Tonale.

Με αυτόν τον τρόπο, η ιταλική μάρκα αποκτά παρουσία στην πιο δημοφιλή κατηγορία της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας, εκείνη των B-SUV. Η Alfa Romeo Milano είναι το πρώτο B-SUV στην ιστορία της εταιρείας, ενώ σηματοδοτεί και την επιστροφή στην κατηγορία Β γενικότερα, καθώς απουσιάζει από τότε που σταμάτησε η παραγωγή της MiTo.

1-Alfa-Romeo-Milano-diarroi

Διαρροή φωτογραφιών της Alfa Romeo Milano

Η παρουσίαση της Alfa Romeo Milano είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα, 10 Απριλίου, όμως στην εποχή του internet είναι πολύ δύσκολο για μια εταιρεία να κρατήσει ένα νέο προϊόν κρυφό, ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.

Δείτε ακόμαAlfa Romeo: O αντίπαλος της BMW iX ονομάζεται Castello

Έτσι έγινε και με την Alfa Romeo Milano, της οποίας διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση. Στις εικόνες απεικονίζεται τόσο το εμπρός τμήμα, όσο και το πίσω, με τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου να είναι ιδιαίτερα δυναμικός.

2-alfa-romeo-milano-diarroi

Οι κινητήρες της Alfa Romeo Milano

Η Alfa Romeo Milano θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές κινητήρων, καθώς θα διατίθεται με σύνολα βενζίνης, ήπια υβριδικά, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Η τελευταία θα έχει 156 ίππους και ροπή που αγγίζει τα 260 Nm, με την αυτονομία να φτάνει τα 400 km.

Το ιταλικό SUV βασίζεται στην πλατφόρμα E-CMP της Stellantis και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Tychy στην Πολωνία. Το πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις, αλλά και όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου, θα τα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...