Honda CR-V: Ποια έκδοση δεν πληρώνει 1 ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας;

Η νέα γενιά του ιαπωνικού SUV προσφέρεται με διαφορετικά κινητήρια σύνολα, με το ένα από αυτά να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας!

  • -
  • -

Το Honda CR-V είναι ένα SUV με παρουσία πολλών χρόνων στην αγορά. Για την ακρίβεια θεωρείται ένα από τα πρώτα του είδους, καθώς η ιαπωνική μάρκα επένδυσε σε μια κατηγορία που πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, ήταν ανύπαρκτη! Η νεότερη γενιά του έχει ήδη παρουσιαστεί στην Ελλάδα και κατευθείαν συγκέντρωσε το ενδιαφέρον. Η κομψή σχεδίαση, τα υβριδικά κινητήρια σύνολα, οι πλούσιοι χώροι, ο γεμάτος εξοπλισμός και η κορυφαία ποιότητα που πάντα χαρακτηρίζει τα δημιουργήματα της μάρκας, είναι κάποιοι από τους λόγους. Ωστόσο μέσα στην γκάμα υπάρχει και μια έκδοση που δεν πληρώνει καν τέλη κυκλοφορίας!

Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Honda CR-V

Σήμερα ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας γίνεται με βάση τους ρύπους. Όσο λιγότερο ρυπαίνει ένα αυτοκίνητο, τόσο χαμηλότερο είναι και το ποσό στο ειδοποιητήριο! Ωστόσο, τα μοντέλα που παράγουν από 122 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα και λιγότερα, επιβραβεύονται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Άρα ο ιδιοκτήτης δεν έχει να πληρώσει απολύτως τίποτα στο τέλος του χρόνου, με βάση τα τέλη κυκλοφορίας που ίσχυσαν το 2023! Πρόκειται για το Honda CR-V e:PHEV, την Plug-In Hybrid έκδοση του μεγάλου SUV, η οποία μπορεί να καλύψει περίπου 80 km με μια φόρτιση της μπαταρίας, χωρίς να κάψει καθόλου βενζίνη.

Δείτε ακόμη: Honda με 5 χρόνια δωρεάν service και 2,9% επιτόκιο - Ποια μοντέλα αφορά

Η μέγιστη ισχύς του συνόλου φτάνει στους 184 ίππους και τα 335 Nm ροπή, που καταλήγουν στους εμπρός τροχούς του αυτοκινήτου. Οι επιδόσεις βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο με 0-100 km/h σε 9,4 sec και τελική ταχύτητα στα 195 km/h. Κατά τα λοιπά, ο οικογενειακός προσανατολισμός του Honda CR-V παραμένει αμετάβλητος στην έκδοση e:PHEV και μάλιστα, έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από τις υπόλοιπες εκδόσεις! Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμα 617 lt με βάση το αυστηρό πρότυπο μετρήσεων VDA και η μέγιστη χωρητικότητα, αγγίζει τα 1.100 lt με αναδιπλωμένη τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...