Το ECOCAR YUDO τράβηξε όλα τα βλέμματα στην Κρήτη!

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού SUV της ECOCAR ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, προκαλώντας το ενδιαφέρον στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και την Ιεράπετρα.

  • -
  • -

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο roadshow της ECOCAR στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου ECOCAR YUDO στην Ελλάδα,, τραβώντας τα βλέμματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και την Ιεράπετρα. Το νέο compact SUV της μάρκας έχει δυναμική σχεδίαση και φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα. Προσφέρεται σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία του και αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για εκείνους που ζητούν ευελιξία, ελάχιστο κόστος μετακίνησης και μηδενικούς ρύπους.

Πού ξεχωρίζει το ECOCAR YUDO;

Πρόκειται για ένα μοντέρνο μικρό SUV πόλης με συμπαγείς διαστάσεις (μήκος 4.035 mm, πλάτος 1.736 mm, ύψος 1.625 mm) αλλά γενναιόδωρους χώρους για τους επιβάτες. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και μια μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου (LFP) των 41,7 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 320 km στον κύκλο μετρήσεων WLTP. Η τελική ταχύτητα του οχήματος ορίζεται στα 130 km/h, ενώ έχει σβέλτη επιτάχυνση στις χαμηλές ταχύτητες, με τα πρώτα 50 km/h (0-50 km/h) να έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό, το περιβάλλον είναι απόλυτα σύγχρονο με μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα Multimedia στις 12,3 ίντσες και ένα ψηφιακό καντράν, για άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση του οδηγού. Ο minimal σχεδιασμός ενισχύεται από τη σχεδόν μηδενική χρήση φυσικών πλήκτρων, καθώς οι περισσότερες λειτουργίες ενσωματώνονται στην οθόνη αφής. Η εταιρεία έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία και στην εμπειρία χρήσης της ίδιας της οθόνης, με υψηλή ανάλυση (1920x720), ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, ισχυρή φωτεινότητα που ξεπερνά τα 1000 nit και μεγάλο βάθος χρωμάτων.

Δείτε ακόμη: Η τιμή του ECOCAR YUDO στην Ελλάδα

Η ECOCAR προσφέρει άμεση παράδοση των οχημάτων και η κρατική επιδότηση μπορεί να αγγίξει έως και τις 12.000 € για τα επιβατικά μοντέλα! Επίσης, προσφέρεται ενίσχυση έως 50% μέσω ΕΣΠΑ για όλα τα επαγγελματικά 100% ηλεκτρικά μοντέλα της ECOCAR.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...