4x4 υβριδικό οικογενειακό SUV με 184 PS και κατανάλωση 6,6 lt / 100 km - Ποιο είναι;

Έχει εξαιρετικούς χώρους, ένα πολύ αποδοτικό υβριδικό σύστημα για χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τετρακίνηση για τους λάτρεις της εξερεύνησης!

  • -
  • -

Τα SUV έχουν εξελιχθεί στην απόλυτη τάση της αγοράς. Όλες οι κατηγορίες έχουν γεμίσει με μοντέλα τέτοιου είδους, ενώ σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά, η επικράτηση είναι σχεδόν ολοκληρωτική! Εδώ όμως, έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο το οποίο βρίσκεται σχεδόν 30 χρόνια «στην πιάτσα». Πρόκειται για ένα από τα πρώτα SUV με την έννοια που τα γνωρίζουμε σήμερα και ένα αυτοκίνητο που με τον τρόπο του διαμόρφωσε την συγκεκριμένη κατηγορία, αφού μέχρι τότε, τα περισσότερα μοντέλα του είδους ήταν σκληροτράχηλα 4x4 με πλαίσια τύπου σκάλας και έμφαση στις εκτός δρόμου ικανότητες.

Έχει τετρακίνηση και πολύ μικρή κατανάλωση

Αναφερόμαστε στο Honda CR-V, ένα αυτοκίνητο που στο πέρασμα των χρόνων έχει εξελιχθεί σε μια πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά και σε συνώνυμο της αξιοπιστίας. Στη νέα του γενιά έχει μεγαλώσει πολύ και το μήκος του αγγίζει τα 4,7 μέτρα. Αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για οικογενειακό αυτοκίνητο, καθώς στη δεύτερη σειρά καθισμάτων ο χώρος για τους επιβάτες είναι εξαιρετικός, ενώ το πορτμπαγκάζ αγγίζει τα 587 λίτρα χωρητικότητας. Σε κάθε περίπτωση, το στοιχείο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το υβριδικό του σύστημα.

Με 184 ίππους οι επιδόσεις που εξασφαλίζει στο ιαπωνικό SUV είναι πολύ καλές, όμως η κατανάλωση καυσίμου που ορίζεται στα 6,6 λίτρα ανά 100 km, αποτελεί ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο. Μπορεί να συνδυαστεί με κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς ή και τετρακίνηση, σε περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να έχει πλεονέκτημα σε εκτός δρόμου περιπλανήσεις ή απλώς, επιπλέον πρόσφυση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι). Οι τιμές ξεκινούν από τις 54.400 € για τη δικίνητη έκδοση και από 57.900 € για την τετρακίνητη.

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό της τετρακίνητης έκδοσης, ενώ πατώντας εδώ, θα μεταφερθείτε στον κατάλογο όλων των εκδόσεων του Honda CR-V.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...