Τα 5 πιο ακριβά διόδια στην Ελλάδα

Με τις τιμές να έχουν ανέβει για το 2024, πάμε να δούμε τους 5 πιο «τσουχτερούς» σταθμούς διοδίων που μπορεί να συναντήσουμε στο ελληνικό οδικό δίκτυο.

  • -
  • -

Μόλις μπήκε το 2024, είχαμε αναπροσαρμογές στους σταθμούς διοδίων, με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους αυτοκινητόδρομους να προχωρούν σε ανατιμήσεις. Πολλοί σταθμοί ξεπέρασαν τα 3 ευρώ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις συναντάμε και τιμές άνω των 4 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Μηχανές στα διόδια: Επιτρέπεται να προσπερνούν στην ουρά; Υπάρχει πρόστιμο;

Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε τους 5 ακριβότερους σταθμούς της Ελλάδος. Όπως είναι λογικό, όλοι όσοι θα δείτε παρακάτω αποτελούν μετωπικούς σταθμούς, μιας και οι πλευρικοί έχουν πάντα πιο χαμηλές τιμές. Η πλειοψηφία αυτών βρίσκεται στο κομμάτι που ενώνει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη, ενώ μόνο ο σταθμός του Αγγελοκάστρου βρίσκεται στη διαδρομή Αντίρριο-Ιωάννινα.

  1. Μετωπικά διόδια Μοσχοχωρίου: 4,30 € (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)
  2. Μετωπικά διόδια Θήβας: 4,20 € (Νέα Οδός)
  3. Μετωπικά διόδια Τραγάνας: 4,15 € (Νέα Οδός)
  4. Μετωπικά διόδια Αγγελοκάστρου: 3,85 € (Νέα Οδός)
  5. Μετωπικά διόδια Πελασγίας: 3,70 € (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)

Δείτε ακόμη: Εγνατία Οδός: Αυξάνονται 2,5 φορές τα διόδια

2

Να πούμε ότι τα ακριβότερα διόδια που θα βρούμε στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι αυτά που αφορούν τη διέλευση από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, με το κόστος αυτών να ανέρχεται σε 14,70 €. Πατήστε εδώ για να δείτε τις τιμές όλων των διοδίων σε όλες τις εθνικές οδούς της Ελλάδας για το 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...