H Ελληνική Αστυνομία, η βότκα και τα σφηνάκια!

Με ένα άκρως επιτυχημένο post στα social media, η Ελληνική Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να μην πιάνουν το τιμόνι στα χέρια τους αν καταναλώσουν αλκοόλ.

  • -
  • -

Τα τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα, δυστυχώς, είναι πολλά και σοβαρά. Στους δρόμους της επικρατείας κάθε χρόνο σκοτώνονται εκατοντάδες άνθρωποι, με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ να είναι μία από τις βασικές αιτίες πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου.

Στο πλαίσιο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας που μόλις πέρασε αλλά και του επόμενου τριημέρου που ακολουθεί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η Ελληνική Αστυνομία ανέβασε ένα εμπνευσμένο post στο Χ (πρώην twitter) για την οδήγηση και την κατανάλωση αλκοόλ.

 

Στην εικόνα απεικονίζεται ένα μπουκάλι βότκα και τέσσερα σφηνάκια. Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής κείμενο: «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα».

Δείτε ακόμη: Η Ελληνική Αστυνομία αισθάνεται σέξι και το δείχνει στο twitter

Με αυτό τον τρόπο, η ΕΛ.ΑΣ. παροτρύνει κάθε οδηγό να είναι πολύ προσεκτικός. Ένα σφηνάκι είναι αρκετό να προκαλέσει τα χειρότερα και μια ημέρα διασκέδασης να καταλήξει σε δυστυχία.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...