SEAT Arona: Με τιμή εκκίνησης από μόλις 18.990 € επαναπροσδιορίζει τη σχέση τιμής-αξίας!

Το SEAT Arona, το ολοκληρωμένο B-SUV, είναι σήμερα πιο προσιτό από ποτέ διατηρώντας ακέραια τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στην κατηγορία.

  • -
  • -

Τα crossover βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η SEAT είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των B-SUV με το νεανικό Arona. Η θελκτική σχεδίαση του αμαξώματος, η άνεση και τα αποδοτικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται, ενισχύονται με την παρουσία σύγχρονων τεχνολογιών που συνήθως συναντάμε σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σήμερα, το ισπανικό B-SUV προσφέρεται με ακόμα χαμηλότερη τιμή και με επιπρόσθετη έκπτωση 500 € η τιμή εκκίνησης οριοθετείτε στα 18.990 €! Με χαμηλό κόστος κτήσης και πλούσιο εξοπλισμό αποτελεί ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο διατηρώντας κορυφαίο δείκτη value for money και φυσικά ακέραια τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στην ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV. 

Μοντέρνο και νεανικό

Το SEAT Arona ξεχωρίζει ανάμεσα στα B-SUV με όπλο του τη μοντέρνα και νεανική σχεδίαση. Εκπέμπει δυναμισμό, στοιχείο που τονίζεται από μία σειρά λεπτομερειών στο καλλίγραμμο αμάξωμα. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης και τα συνολικά πέντε διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού (Style, Vision, Exclusive, FR και Xperience) φροντίζουν να βρεις αυτό που ταιριάζει στο γούστο και τα θέλω σου. Η τολμηρή σχεδίαση συνδυάζεται με αυξημένο βαθμό πρακτικότητας, αφού οι συμπαγείς διαστάσεις του το καθιστούν άνετο στην καθημερινότητα, χωρίς όμως συμβιβασμούς στον τομέα της άνεσης και της ευρυχωρίας. Όσο εύκολα προσαρμόζεται στον αστικό κύκλο, άλλο τόσο εύκολα θα σε ταξιδέψει στους πλέον μακρινούς προορισμούς. 

Σύγχρονο και ευχάριστο!

Η καμπίνα των επιβατών έχει σχεδιαστεί με στόχο να προκαλεί ευχάριστη διάθεση σε όσους βρίσκονται στο εσωτερικό του. Η εκτεταμένη χρήση μαλακών και ποιοτικών υλικών εγγυώνται την αντοχή στο χρόνο, ενώ διάφορες χρωματικές πινελιές στην κεντρική κονσόλα και ο φωτισμός LED στους αεραγωγούς καθιστούν άκρως ευχάριστο το περιβάλλον της καμπίνας. Η ευρυχωρία είναι σημαντική για την κατηγορία, στοιχείο που αποδεικνύεται και από τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 400 lt. Φυσικά, παρά την εξαιρετικά προσιτή τιμή του, δεν στερείται σε επίπεδο τεχνολογικού υπόβαθρου, αφού εφοδιάζεται με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η SEAT στα ράφια της σήμερα.

Πίσω από το τιμόνι του μπορείς να απολαμβάνεις την ευκολία και ευκρίνεια του ψηφιακού πίνακα οργάνων Digital Cockpit, ενώ μπορείς να είσαι απόλυτα συνδεδεμένος μέσω του συστήματος πολυμέσων SEAT Media Connect και μίας οθόνης αφής διάστασης από 8,25’’ έως 10,25’’. Επιπλέον, με την εφαρμογή SEAT Connect μπορείτε να είστε συνεχώς σε επαφή με Arona σας, έχοντας τη δυνατότητα χρήσης μίας σειράς απομακρυσμένων λειτουργιών και πληροφοριών. Επιπλέον, με το Arona μπορείς να απολαμβάνεις από το βασικό εξοπλισμό την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρουν συστήματα όπως το Cruise Control, το σύστημα εντοπισμού κόπωσης του οδηγού, το Hill Hold Control, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Eco LED και πολλά ακόμα… 

Με έμφαση στην αποδοτικότητα

Ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα του SEAT Arona είναι η πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήρων στην οποία προσφέρεται, με κοινό παρονομαστή σε κάθε περίπτωση τον υψηλό βαθμό αποδοτικότητας και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ο 1.000άρης υπερτροφοδοτούμενος ECO TSI προσφέρεται με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις, αποδίδοντας 95 και 115 ίππους, αντίστοιχα, έχοντας μέση κατανάλωση από 5,2 έως και 5,9 lt/100 km! Μάλιστα, η ισχυρότερη έκδοση μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο άνεσης σε κάθε συνθήκη. Αν στη λίστα με τα ενδιαφέροντα σας βρίσκονται ψηλά οι επιδόσεις, η SEAT έχει την απάντηση, αφού το Arona είναι διαθέσιμο και με τον υπερτροφοδοτούμενο TSI χωρητικότητας 1.500 cc απόδοσης 150 ίππων! Συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο DSG των επτά σχέσεων και επιτρέπει στο Arona να ολοκληρώνει το σπριντ του 0-100 km/h σε μόλις 8,4 sec! Και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην οικονομία καυσίμου, αφού η μέση κατανάλωση κυμαίνεται μόλις στα 5,6 lt/100 km

Η κατάλληλη στιγμή

Αν έχει έρθει η ώρα να αποκτήσεις καινούργιο αυτοκίνητο, το SEAT Arona είναι σήμερα μία από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις της αγοράς. Η νεανική σχεδίαση, ο ευέλικτος-πρακτικός και περιπετειώδης χαρακτήρας, αλλά και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο από το βασικό εξοπλισμό, σου επιτρέπουν να απολαύσεις τις αρετές του ισπανικού B-SUV, αλλά και τις μοναδικές τεχνολογίες και ανέσεις που προσφέρει σε τιμή πρόκληση. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της SEAT και μάθε περισσότερα για το νέο Arona, ενώ εδώ μπορείς να βρεις τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο SEAT για να κλείσεις ένα test drive ή να το δεις από κοντά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...