Top 10 Μοντέλα 11 - 17 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 11 - 17 Μαρτίου

Μικρές οι ανακατατάξεις αυτή τη βδομάδα, με τις πρώτες θέσεις να μένουν ανέπαφες και ένα μοντέλο να κατρακυλά προς το κάτω άκρο της λίστας.

  • -
  • -

Αυτή τη βδομάδα στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τα ονόματα μπορεί να είναι ακριβώς τα ίδια, αλλά μια σημαντική πτώση διαφοροποίησε τη σειρά για μεγάλο μέρος της δεκάδας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινώντας από την πρώτη θέση λοιπόν, εκεί έχουμε για ακόμη μία φορά το Suzuki Ignis, ενώ στις ίδιες θέσεις παρέμειναν και τα Toyota Aygo X και Kia Picanto που συμπληρώνουν το βάθρο. Ίδιο είναι το μοντέλο και στο νούμερο 4, με το Suzuki Swift να παραμένει μόλις μία θέση μακριά από το βάθρο. Από εκεί και μετά αλλάζουν τα πράγματα με το Seat Ibiza να κατρακυλά από την 5η θέση στην 9η, επιτρέποντας έτσι σε πολλά μοντέλα να ανέβουν κατά μία. Κάπως έτσι την 5άδα πλέον κλείνει το FIAT Panda, ενώ πίσω του ακολουθεί το FIAT 500. Στο 7 έχουμε το Dacia Sandero Streetway και στο 8 το Mitsubishi Space Star. Τέλος, το μοναδικό αυτοκίνητο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ισπανικό supermini ήταν το Nissan Qashqai, το οποίο για ακόμη μία εβδομάδα κλείνει τη λίστα του Top 10.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...