Το Kia EV9 είναι το Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024

Η γυναικεία επιτροπή του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024, επέλεξε το Kia EV9, το μεγάλο ηλεκτρικό SUV, ως το καλύτερο αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Το Kia EV9 είναι ο θριαμβευτής της χρονιάς στα βραβεία «Women’s Wordwide Car of the Year». Το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της κορεατικής φίρμας ψηφίστηκε από τις γυναίκες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του θεσμού ως το κορυφαίο αυτοκίνητο τoυ έτους.

Οι 75 γυναίκες επαγγελματίες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από 52 χώρες σε πέντε ηπείρους, μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα Χριστίνα Μυρτώ Σταθάκη, ανέδειξαν το EV9 ως το καλύτερο όχημα του 2024, με τον νικητή να ανακοινώνεται ορθά, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ev9

Έπειτα από εις βάθος αξιολογήσεις, οι κυρίες έδειξαν την προτίμησή τους στο SUV της Kia, χάρη στην απαράμιλλη ευελιξία του και την εξαιρετική ικανότητά του να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως.

Η γυναικεία επιτροπή του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, επιλέγει τα κορυφαία αυτοκίνητα με βάση την ασφάλεια, την οδήγηση, την τεχνολογία, την άνεση, την αποδοτικότητα, τη σχέση ποιότητας-τιμής και το πόσο φιλικά προς το περιβάλλον είναι.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2dca3cec8382c46a02e0e7e650b1b1bd.jpg

Δείτε ακόμη: Οι Γυναίκες μίλησαν - Τα 5 Παγκόσμια Αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία

Συνολικά 62 μοντέλα ήταν υποψήφια σε όλες τις εφετινές κατηγορίες του WWCOTY.  Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος όλα τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν τουλάχιστον σε δύο ηπείρους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2023.

Η τιμή του Kia EV9 στην Ελλάδα

Το Kia EV9 είναι το πρώτο μεγάλο ηλεκτρικό SUV με έως και επτά θέσεις. Παρά τα 5 μέτρα του μήκους του, έχει εξαιρετική αεροδυναμική. Ξεχωρίζει επίσης για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, την τεχνολογία, την αμφίδρομη φόρτισή του και την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 800 volt.
https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5973a733f2d2300ec401539861ef2d1b.jpg

Με μοναδική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα και ατελείωτους χώρους, πρόκειται για ένα μεγάλο οικογενειακό SUV που δίχως αμφιβολία, ξεχωρίζει και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρόσωπο της μάρκας. Ως αμιγώς ηλεκτρικό, διατίθεται με δύο εκδόσεις κινητήρα, στους 203 ή 384 ίππους, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο διαμορφώσεις εσωτερικού: μια με έξι θέσεις και μια με επτά. Στη χώρα μας είναι διαθέσιμες και οι δύο, σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Δείτε επίσης: Νέο video: Δοκιμάζουμε το Kia EV9

Οι τιμές ξεκινούν από 77.000 ευρώ στη βασική έκδοση Earth 7-Seater RWD 203ps, που με την κρατική επιδότηση των 8.000 €, πέφτει στα 69.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...