Νέο FIAT Scudo: Ετοιμοπαράδοτο και 5 χρόνια εγγύηση – Τιμή

Το επαγγελματικό βαν με τον κορυφαίο συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολύ καλή τιμή και είναι ετοιμοπαράδοτο.

  • -
  • -

Έχοντας για κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας, το FIAT Scudo είναι πλέον διαθέσιμο με 35.990 € στην diesel έκδοση Van 1.5 120hp L2 Pack Tecnico. Συνοδεύεται επίσης από προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%, έχει χαμηλή προκαταβολή 25% και χάρη στο ετοιμοπαράδοτο απόθεμα είναι πανέτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες. Κάθε νέο Scudo συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 km για τα μηχανικά μέρη και διαθέτει 5ετή οδική βοήθεια, ενώ το πεπειραμένο και εξειδικευμένο δίκτυο της μάρκας δεσμεύεται για κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης.

3

Πέραν όμως από τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα καινούργιο βαν για το στόλο τους, το νέο Scudo μπορεί να δελεάσει ακόμα και εκείνους που σχεδιάζουν την αγορά ενός πιο οικονομικού μεταχειρισμένου βαν. Η χαμηλή προκαταβολή ισοδυναμεί με εξίσου χαμηλό αρχικό κεφάλαιο αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σιγουριά μιας ολοκαίνουργιας και εγγυημένης επιλογής με την αξεπέραστη αξιοπιστία της FIAT Professional.

Δείτε ακόμη: Leasing αυτοκινήτου: Συμφέρει μια ατομική επιχείρηση;

Στην έκδοση των 35.990 € το Scudo κινείται από έναν κινητήρα πετρελαίου 1,5 lt με απόδοση 120 ίππους και 300 Nm  ροπή. Χάρη στο συνδυασμό του με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζει ισχυρό τράβηγμα και χαμηλή κατανάλωση ακόμα και όταν κινείται υπό το πλήρες ωφέλιμο φορτίο των 1.033 kg που αποτελεί το όριο για την έκδοση αμαξώματος L2. Για τη συγκεκριμένη έκδοση ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 5,3 έως τα 5,8 m3 (με χρήση ανοιγόμενης θυρίδας Magic Cargo στο χώρισμα του χώρου φόρτωσης), όσο ακριβώς και στην επίσης ετοιμοπαράδοτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που αποδίδει 136 ίππους και τροφοδοτείται από μπαταρία 75 kWh.

2

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, προστασία πατώματος στο χώρο φόρτωσης, παράθυρο στην πίσω πόρτα, χώρισμα θαλάμου επιβατών-χώρου φόρτωσης με τη θυρίδα Magic Cargo, αερόσακο συνοδηγού, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων, cruise control, οθόνη αφής στο ταμπλό καθώς και θερμαινόμενους, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...