Τεράστια επιτυχία της Renault - 50.000 προπαραγγελίες σε 7 μέρες

Πάρα πολύ θετικά έχει υποδεχτεί το κοινό το τελευταίο μοντέλο που δημιούργησε η Renault, καθώς η λίστα εκείνων που περιμένουν να ανοίξουν οι παραγγελίες ξεπερνά τους 50.000 ανθρώπους.

  • -
  • -

Οι Γάλλοι γράφουν ιστορία με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Renault 5, ενός μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές 50.000 Ευρωπαίων! Με τιμή εκκίνησης κοντά στα 25.000 ευρώ, το νέο μικρό ηλεκτρικό υπόσχεται να κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε όλους, αποτελώντας παράλληλα μια συναισθηματική επιστροφή στο εμβληματικό μοντέλο της δεκαετίας του '80.

Το Renault 5 δεν έρχεται να αντικαταστήσει το δημοφιλές Clio, αλλά να προσφέρει μια εναλλακτική, οικολογική επιλογή στο ίδιο μέγεθος. Με δύο επιλογές μπαταριών, 40 και 52 kWh, το Renault 5 θα καλύπτει αποστάσεις έως και 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση, ικανοποιώντας τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών στόλων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/acc416cec90cf981983de00954e7bc11.jpg

Το νέο Renault 5 θα παράγεται στην Ευρώπη

Η στρατηγική της Renault είναι να διατηρήσει την παραγωγή του ηλεκτρικού supermini στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στη βόρεια Γαλλία. Αυτό θα μειώσει το κόστος μεταφοράς και θα επιταχύνει τις παραδόσεις, που αναμένονται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2024.

Δείτε ακόμα: Πρώτες τιμές του ηλεκτρικού Renault Scenic E-Tech 100% electric

Η Renault στοχεύει σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που μέχρι πρότινος επέλεγαν να αγοράσουν το Zoe, προσφέροντάς τους μία νέα επιλογή στην ίδια κατηγορία, με τη μορφή του Renault 5, ενώ παράλληλα προσδοκά να προσελκύσει καινούργιο κοινό στην ηλεκτροκίνηση. Με κομψό, ρετρό σχεδιασμό και προσιτή τιμή, το 5 έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα πολύ επιτυχημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, γεγονός που μαρτυρούν και οι 50.000 προπαραγγελίες σε μία μόλις εβδομάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...