Ηλικιωμένη οδηγός τράκαρε με μηχανή λίγο πριν βγει ανάποδα στη λεωφόρο Κύμης

Μόνο ως δολοφονική μπορεί να χαρακτηριστεί η οδήγηση μίας ηλικιωμένης, η οποία τράκαρε με μηχανή λίγο πριν μπει ανάποδα σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της Αττικής.

  • -
  • -

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας βρέθηκε στο Μαρούσι, όταν τράκαρε με αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα, σε γέφυρα η οποία είναι μονόδρομος.

Το ατύχημα συνέβη στη γέφυρα η οποία ενώνει τη λεωφόρο Κύμης με την οδό Νερατζιωτίσσης περίπου στη 1 το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Δύο μοτοσικλέτες κινούνταν κανονικά πάνω στη γέφυρα, όταν συναντήθηκαν με ένα μαύρο Skoda Octavia το οποίο είχε αντίθετη κατεύθυνση.

1-skoda-octavia-troxaio-mixani-motosikleta-leoforos-kymhs

Πώς έγινε το ατύχημα στη γέφυρα - έξοδο από τη λεωφόρο Κύμης

Ο αναβάτης της μίας μοτοσικλέτας κατάφερε να αποφύγει το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία κυρία μεγάλης ηλικίας, όμως ο άλλος αναβάτης δεν ήταν τόσο τυχερός και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση ο αναβάτης έπεσε στο έδαφος, όμως για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε βαριά.

Δείτε ακόμα: Τρόμος στην εθνική οδό: 91χρονη οδηγούσε ανάποδα, τράκαρε και έφυγε… «κυρία»

Στο αυτοκίνητο, τόσο η κυρία μεγάλης ηλικίας που οδηγούσε όσο και οι δύο ακόμα κυρίες που ήταν μαζί της δεν υπέστησαν κάποιον τραυματισμό, όμως βγήκαν από το αυτοκίνητο σοκαρισμένες από τη σύγκρουση. Φυσικά μετά το ατύχημα στο κομμάτι της γέφυρας που προηγείται δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό «έμφραγμα», όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα.

leoforos-kymhs-troxaio

Τι θα είχε συμβεί αν έβγαινε ανάποδα στη λεωφόρο Κύμης;

Χρησιμοποιώντας τελείως καταχρηστικά τον όρο, μπορούμε να πούμε ότι ήταν «ευτύχημα» που έγινε αυτό το περιστατικό στο συγκεκριμένο σημείο. Λιγότερα από 100 μέτρα μετά, είναι η αρχή της γέφυρας η οποία αποτελεί την έξοδο που χρησιμοποιούν τα οχήματα που κατεβαίνουν τη λεωφόρο Κύμης και θέλουν να κινηθούν προς την οδό Νερατζιωτίσσης, δηλαδή τον δρόμο που περνάει από την πάνω πλευρά του ΟΑΚΑ, τον σταθμό Ειρήνη του ηλεκτρικού και από το εμπορικό κέντρο The Mall.

Δεδομένου ότι η λεωφόρος Κύμης είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με τρεις λωρίδες, τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, με το κοντέρ να είναι ακόμα σχετικά ψηλά, όσο το όχημα είναι στα πρώτα μέτρα της γέφυρας.

Φανταστείτε τον όλεθρο που θα είχε προκαλέσει η συγκεκριμένη κυρία αν έφτανε μέχρι την αρχή της γέφυρας και επιχειρούσε να μπει ανάποδα στη λεωφόρο Κύμης. Δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτούμε.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...