Το αυτόματο SUV με τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα

Εάν ψάχνεις για το πιο οικονομικό SUV που μπορείς να αποκτήσεις, εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο, αυτό είναι το μοντέλο που θέλεις.

  • -
  • -
Εκεί που η λογική έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο συναίσθημα και οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν μεθοδικής μελέτης, ένα αυτόματο SUV μοντέλο βρίσκεται ψηλά στη λίστα ενός επίδοξου αγοραστή. Το SUV αμάξωμα εγγυάται χώρους, μεταπωλητική αξία και κάποιες δυνατότητες κίνησης πέρα από την άσφαλτο, ενώ τα σύγχρονα αυτόματα κιβώτια χαρίζουν τα μέγιστα επίπεδα άνεσης στην καθημερινότητα.
Με τις τιμές των νέων αυτοκινήτων όμως να έχουν πάρει εδώ και καιρό μία ανοδική πορεία, η εύρεση ενός οικονομικού μοντέλου που να διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Εκτός αν θεωρεί κανείς οικονομικό ένα Β-SUV των 30.000 ευρώ. Φυσικά υπάρχουν και οι πραγματικά οικονομικές επιλογές του A-SUV segment,  οι οποίες συνδυάζουν ένα ήπια crossover παρουσιαστικό με αυτόματο κιβώτιο σε πολύ προνομιακή τιμή. Το πιο φθηνό παράδειγμα εξ αυτών είναι το Suzuki Ignis, το οποίο εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τις 18.880 €. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.
1
Αν θέλουμε όμως ένα μοντέλο που να φέρνει περισσότερο σε πραγματικό SUV, οφείλουμε να ανέβουμε κατηγορία και να πάμε στα B-SUV. Εκεί το φθηνότερο αυτόματο μέλος που μπορούμε να βρούμε είναι η επιλογή της Kia που ακούει στο όνομα Stonic. Το κορεατικό B-SUV εξοπλισμένο με το 1.000άρι turbo 3κύλινδρο σύνολο των 100 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων κοστίζει μόλις 21.440 €, κάτι που το κάνει αυτόματο το φθηνότερο μικρό SUV που μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα και να χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο.
2
Η πρακτικότητα της καμπίνας ανήκει στα δυνατά του όπλα και οι compact διαστάσεις του μοντέλου, βοηθάνε σημαντικά στις καθημερινές μετακινήσεις. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνοδεύεται και από μια κορυφαία εγγύηση 7 ετών, δίνοντας στον αγοραστή την απαραίτητη σιγουριά, αλλά και προσφέροντας ένα δυνατό χαρτί για την μεταπώλησή του.
Δείτε ακόμη: Δοκιμή KIA EV6 GT 585 PS
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...