Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Χάαλαντ – Κόστισε 3 εκατ. ευρώ!

Ο «διαστημικός» Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράρει ασταμάτητα, κερδίζει αμέτρητα χρήματα και διαθέτει στον στόλο του ορισμένα εκπληκτικά αυτοκίνητα. Το νεότερο κοστίζει 3 εκατ. ευρώ.

  • -
  • -

Στον πρόσφατο αγώνα εναντίον της Λούτον, ο επιθετικός της Mάντσεστερ Σίτι σκόραρε 5 φορές, διαλύοντας τους αντιπάλους. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαντάζει ασταμάτητος στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων, με την αγγλική ομάδα να τον χρυσοπληρώνει προκειμένου να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα.

haaland

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής που κάνει θραύση στα αγγλικά και ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, γεμίζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

amg one

Με τόσα χρήματα που λαμβάνει, ο 24χρονος μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί. Τα αυτοκίνητα είναι από τις μεγάλες του αδυναμίες, με το γκαράζ του να κοσμούν διάφορα τετράτροχα μεγάλης αξίας, όπως το Audi RS6, το Range Rover και η Rolls Royce Cullinan.

Παρήγγειλε την κορυφαία Mercedes

Το κόσμημα της συλλογής του ωστόσο, δεν θα είναι άλλο από τη Mercedes AMG One. Ο Χάαλαντ θα είναι ένας από τους 275 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που κατέχουν το hypercar της γερμανικής μάρκας προδιαγραφών F1.

amg one

Δείτε ακόμη: Η ακριβότερη Mercedes στην Ελλάδα - 150.000 € είναι μόνο οι φόροι

Το αυτοκίνητο διαμορφώνεται κατά παραγγελία του Νορβηγού ποδοσφαιριστή, με το τελικό κόστος να ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ. Η κορυφαία Mercedes της ιστορίας, χρησιμοποιεί έναν θερμικό, turbo V6 κινητήρα 1.6 λίτρων και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Η απόδοση αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των 1.063 ίππων, με τους 574 ίππους να προέρχονται από τον μικρό κινητήρα εσωτερικής καύσης! Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 2,9 sec, τα 0-200 σε 7΄΄ και τα 0-300 km/h σε 15,6 sec. H βελόνα του ψηφιακού κοντέρ τερματίζει ηλεκτρονικά στα 352 km/h.

amg one

πηγή: thesun.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...