Τι νέο έχουν τα Peugeot 2008 και 3008 στο εσωτερικό τους;

Δύο από τα κορυφαία SUV της Peugeot και της αγοράς στο σύνολο, εφοδιάζονται πλέον με ένα πρωτοποριακό σύστημα.

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Peugeot διακρίνονται τη μοντέρνα εμφάνιση, το εντυπωσιακό εσωτερικό, τους αποδοτικούς κινητήρες και τη δυναμική οδική συμπεριφορά. Στην καμπίνα, δεσπόζει το i-Cockpit με τις ψηφιακές οθόνες υψηλής ανάλυσης, ένα από τα πιο προηγμένα infotainment της αγοράς.

peugeot

Πλέον, ο κατασκευαστής εκ Γαλλίας, προσφέρει και την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στους  πελάτες της. Το ChatGPT ενσωματώνεται στο i-Cockpit, ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού «OK PEUGEOT» και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προσφέροντας πρωτοφανή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τι είναι το ChatGPT

Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT, η οποία είναι συντομογραφία των λέξεων «Chat Generative Pre-trained Transformer» (Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής), είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την OpenAI. Αυτή η τεχνολογία έχει εκπαιδευτεί σε τεράστια σύνολα δεδομένων, προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της.

peugeot

Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του δημοφιλούς Peugeot i-Cockpit, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού. Απλά πείτε «OK PEUGEOT», κάντε το αίτημά σας και το ChatGPT θα αναλάβει δράση.

Το ChatGPT είναι σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9ddbe07caac4c6b9cc0e6f21ca016dd1.jpeg

Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείτε να ζητήσετε να σας υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείτε, να σας πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σας οδηγήσει σε αυτά.

Το ChatGPT μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις. Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά κατα τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού; Ζητήστε από το ChatGPT να οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τα συναρπάζει... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σας προσφέρει ώρες διασκέδασης!

Ποια μοντέλα θα έχουν τεχνητή νοημοσύνη

Εισάγοντας την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στα αυτοκίνητά της, η Peugeot έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία του ψηφιακού βοηθού, καθιστώντας την πιο διαδραστική, απρόσκοπτη και διαισθητική.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/19e469376b671f1e64580a97eb32d00f.jpg

Η γαλλική φίρμα εισάγει το ChatGPT στο i-Cockpit όλων των μοντέλων της τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης. Τα διαθέσιμα μοντέλα περιλαμβάνουν: το Νέο 208, το Νέο 2008, το Νέο 308, το Νέο 308 SW, το Νέο 408, το Νέο 508, το Νέο 508 SW, το Νέο E-3008, το Νέο E-RIFTER, το Νέο E-TRAVELLER, το Νέο E-Partner, το Νέο E-Expert και σύντομα το Νέο E-5008. 

Όσοι πελάτες της μάρκας έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το ChatGPT μέσω του Peugeot Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης στα οχήματα είναι σε πιλοτική φάση κατά την οποία προσφέρεται η ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Peugeot E-3008 

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η εταιρεία θα λάβει υπόψη την αξιολόγηση των χρηστών για να αναπτύξει το ChatGPT για όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, σε αυτή τη φάση, το ChatGPT θα προσφέρεται, στους πελάτες της Peugeot, στη γλώσσα τους, στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...