Αυτό είναι το νέο Audi Q2 – Η πρώτη τιμή

Μέσα στο 2024 θα κυκλοφορήσει η ανανεωμένη εκδοχή του Audi Q2, με τη γερμανική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία αλλά και την τιμή εκκίνησης.

  • -
  • -

Πιο μοντέρνο, πιο ψηφιακό και πιο λειτουργικό. Με αυτές τις λέξεις η Audi προαναγγέλλει το ανανεωμένο Q2, δίνοντας στη δημοσιότητα μια εικόνα από το αναβαθμισμένο εσωτερικό. Το γερμανικό B-SUV αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024, αρχικά από την αγορά της Γερμανίας, με τιμή εκκίνησης τα 28.600 ευρώ.

q2

Το Q2 διαθέτει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit 12,3 ιντσών να περιλαμβάνεται στάνταρ. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η κεντρική οθόνη αφής 8,8 ιντσών, όπως και το νέο τριάκτινο τιμόνι, με τον κλασικό περιστροφικό διακόπτη στην κονσόλα να έχει αφαιρεθεί.

audi

Όπως αναφέρει η Audi, το infotainment φέρει νέο λογισμικό, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγξει πιο γρήγορα και εύκολα κάθε λειτουργία, αλλά και να προσαρμόσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με βάση τις επιθυμίες του μέσω των σχετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένων του Sport design με κόκκινες πινελιές και του Dynamic design με αντίθετες κλίμακες. Η απόκριση του συστήματος infotainment είναι υψηλότερη, ενσωματώνοντας τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, καθώς και συνδεδεμένες λειτουργίες, όπως απομακρυσμένο ξεκλείδωμα θυρών.

Οι κινητήρες του Audi Q2

Η γερμανική εταιρεία έχει εμπλουτίσει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου με πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας. Το MMI Radio είναι στάνταρ, όπως και οι δύο θύρες USB-C, οι υπηρεσίες Audi Connect με έξυπνο σύστημα πλοήγησης, η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, η προειδοποίηση λωρίδας κυκλοφορίας, η υποβοήθηση στάθμευσης, το αυτόνομο φρενάρισμα και πολλά ακόμη.

audi

Το πακέτο MMI Navigation plus με live ενημέρωση χαρτών μέσω της Google περιλαμβάνεται στα έξτρα, όπως και το premium ηχοσύστημα Sonos με 13 ηχεία.

Όσον αφορά στους κινητήρες, εκτός απροόπτου θα πωλείται με τον τρικύλινδρο 1.0 lt των 116 PS, τον γνωστό 1.5 TFSI με τους 150 PS και τον 2.0 TDI απόδοσης επίσης 150 PS.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το καλύτερο οικογενειακό Audi - Κοστίζει 220.000 ευρώ!

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Audi Q2 θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα σύντομα, με την κατασκευή του να γίνεται στο εργοστάσιο του Ingolstadt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...