Volkswagen T-Roc: Αποκτήστε το B-SUV με 169 ευρω το μήνα

Η χρηματοδότηση Auto Credit προσφέρει χαμηλή μηνιαία δόση και επιτόκιο (3,9 %), ενώ ξεχωρίζει για την ελευθερία επιλογών στο τέλος του προγράμματος.

  • -
  • -

Στην κατηγορία των B-SUV, το Volkswagen T-Roc ξεχωρίζει καθώς προσφέρει ελκυστική εμφάνιση, πλούσια τεχνολογία και διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού για να διαλέξει ο αγοραστής. Ταυτόχρονα, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία έχει φροντίσει για την ύπαρξη πολλών διαφορετικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, με αυτό που εξασφαλίζει τη χαμηλότερη μηνιαία δόση να ονομάζεται Auto Credit. Συγκεκριμένα, το T-Roc διατίθεται από 169 € τον μήνα, με επιτόκιο μόλις 3,9 %. Να σημειωθεί ωστόσο ότι αυτό ισχύει για συγκεκριμένα ετοιμοπαράδοτα οχήματα, έως και τις 29 Μαρτίου του 2024. Για τα μη ετοιμοπαράδοτα οχήματα, το επιτόκιο είναι 5,9%.

Τι προκαταβολή απαιτείται;

Η ελάχιστη προκαταβολή που θα πρέπει να πληρώσει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ίση με τουλάχιστον το 10% της αξίας του αυτοκινήτου. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit βασίζεται στη φιλοσοφία Balloon, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία δόση που θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης θα είναι και η μεγαλύτερη. Η διάρκεια της χρηματοδότησης μπορεί να είναι 24, 36 ή 48 μήνες και όταν έρθει η στιγμή της μεγάλης δόσης, η εταιρεία προσφέρει ελευθερία επιλογής.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Volkswagen T-Roc 1.5 TSI DSG 150 PS

Για παράδειγμα, δίνεται η δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου με εγγυημένη αξία επαναγοράς. Επίσης ο ιδιοκτήτης μπορεί να το επιστρέψει και να αποκτήσει ένα καινούργιο, δίνοντας το μεταχειρισμένο του όχημα ως προκαταβολή. Τέλος, μπορεί να πληρώσει το ποσό της τελευταίας δόσης και να κρατήσει το αυτοκίνητο, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εξοφλήσει μετρητοίς ή να επαναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση. Παράλληλα να πούμε ότι παρέχεται και ασφάλεια VWFS για μέγιστη ασφάλεια, από την Allianz, ενώ πλέον ισχύει και εγγύηση 4 ετών ή 80.000 km (όποιο προκύψει πρώτο) για κάθε αυτοκίνητο της Volkswagen.

Σε ποιους απευθύνεται το Volkswagen Auto Credit;

Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα Volkswagen Auto Credit απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που δεν θέλουν μια μόνιμη δέσμευση από το όχημά τους και ιδανικά, σε όσους θέλουν να αλλάζουν αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Οι ενδιαφερόμενοι, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν μια αντιπροσωπεία Volkswagen και να συζητήσουν τις ανάγκες τους, ώστε να δουν αναλυτικά πόσο χαμηλό μπορεί να είναι το μηνιαίο ποσό που θα πληρώνουν, αλλά και το μέγεθος του Balloon στο τέλος της χρηματοδότησης. Και αυτό γιατί τα ποσά και το επιτόκιο μεταβάλλονται ανάλογα το μοντέλο που ενδιαφέρει κάθε έναν, την έκδοση, αν είναι ετοιμοπαράδοτο ή όχι αλλά και το ποσό που θα βάλει ως προκαταβολή ο αγοραστής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...