Το αξεσουάρ που φτιάχνει η Porsche και αποκλείεται να γνωρίζεις!

Εκτός από αυτοκίνητα, η Porsche έχει μια ευρεία γκάμα αντικειμένων που φέρουν τα σήματά της, ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες κάθε χώρου.

  • -
  • -

Όταν ακούμε για μπάσκετ, η Porsche σίγουρα δεν είναι η εταιρεία που μας έρχεται πρώτη στο μυαλό. Ωστόσο, η συνεργασία της με την Puma έφερε τα σήματα της διάσημης γερμανικής μάρκας σε δύο μπασκετικά παπούτσια, τα LaMelo Ball MB.03 και τα All-Pro Nitro. Τα πρώτα διαθέτουν ένα κιτρινόμαυρο χρώμα εμπνευσμένο από την θρυλική 930 Turbo, ένα αυτοκίνητο που στη μνήμη των περισσότερων είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό χρυσό του εργοστασίου με τις μαύρες λεπτομέρειες. Επίσης, στο πίσω μέρος των παπουτσιών δεσπόζει ολογράφως το όνομα της γερμανικής μάρκας, δίνοντας το στίγμα της συνεργασίας με την Puma.

Δείτε ακόμη: Αυτή η γυναίκα δίνει δωρεάν μια Porsche 911 GT3 - Ποιος είναι ο λόγος;

Το All-Pro Nitro έχει παρόμοια σχεδίαση με το πρώτο παπούτσι, όμως φέρει πιο διακριτικά γραφικά με το μαύρο χρώμα να αποτυπώνεται σε λιγότερα σημεία. Επίσης, αντί για την επιγραφή “Porsche” στο πίσω μέρος, συναντάμε ένα διακριτικό "Porsche Turbo" το οποίο προσφέρει ακόμη πιο… γρήγορη αίσθηση, αφού οι Porsche που συνοδεύονται από τον συγκεκριμένο κωδικό ανέκαθεν είχαν εκπληκτικές επιδόσεις που έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμη και τα πιο ακριβά supercars, με πολλαπλάσια τιμή. Κάπως έτσι, η Puma διαθέτει στην γκάμα της ένα πολύ ποθητό παπούτσι, για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα, αλλά και το μπάσκετ.

Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια Porsche - Puma;

Τώρα, σχετικά με την τιμή, θα περίμενε κάποιος ότι τα σήματα της Porsche έφεραν και το ανάλογο… κόστος για τα παπούτσια. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού συνοδεύονται από μια πολύ λογική τιμή για τα δεδομένα του συγκεκριμένου είδους. Τα LaMelo Ball MB.03 στοιχίζουν 135 δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ και τα All-Pro Nitro, 140 δολάρια, άρα οι ενδιαφερόμενοι δεν θα πρέπει να εκταμιεύσουν μια περιουσία προκειμένου να τα αγοράσουν. Να πούμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας τους ορίστηκε στις 17 Φλεβάρη του 2024, συνεπώς είναι ό,τι πιο «φρέσκο» μπορεί να διαλέξει κάποιος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...