Αυτή η γυναίκα δίνει δωρεάν την Porsche 911 GT3 – Ποιος είναι ο λόγος;

Είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια Porsche 911 GT3 δωρεάν; Κι’ όμως είναι… Αρκεί να πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

  • -
  • -

Μια μεσίτρια από τον Καναδά, ονόματι Erin Price Emery, προσφέρει μια ολοκαίνουργια Porsche 911 GT3 ή μια Cayenne ή μια Taycan σε όσους αγοράσουν από αυτήν τα πολυτελή διαμερίσματα που πουλάει!

Ανάλογα με το διαμέρισμα, δώρο μια Porsche

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Emery, όποιος αγοράσει ένα διαμέρισμα στο κτήριο CURV θα λάβει δώρο μια Porsche. Το μοντέλο που θα παραλάβει βέβαια μπορεί να είναι μια Porsche 911 GT3 ή μια Cayenne ή μια Taycan.

gt3

Από τι εξαρτάται όμως ποιο μοντέλο της Porsche θα λάβει ως δώρο ο μελλοντικός ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων στο κτήριο CURV; Μα φυσικά, από τα χρήματα που σκοπεύει να δώσει για να αποκτήσει ένα από αυτά τα διαμερίσματα! Σημαντικό επίσης, ότι η προσφορά της Emery ισχύει από τις 3 έως τις 10 Μαρτίου.

Το CURV είναι ένα πολυτελές κτήριο 60 ορόφων με 358 διαμερίσματα. Η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το χειμώνα του 2029 και η τιμή εκκίνησης πώλησης των διαμερισμάτων είναι 741.372 $. Δεν αρκεί όμως να καταβάλλει κάποιος μόνο αυτό το ποσό. Όσοι επιθυμούν να λάβουν δώρο την GT3 θα πρέπει να εξοπλίσουν το διαμέρισμα με «extras» που να ξεπερνούν στην τελική τιμή, το 1.000.000 $.

H Emery βέβαια προσφέρει και πιο προσιτά διαμερίσματα δωρίζοντας στους πελάτες που θα τα αποκτήσουν είτε μια Cayenne είτε μια Taycan. Το Mansfield για παράδειγμα είναι ένα άλλο κτήριο που της ανήκει (υπό κατασκευή και αυτό) με 19 ορόφους και τιμή πώλησης του κάθε διαμερίσματος, από 296.549 $. Επίσης, στους 21 ορόφους του επίσης υπό ανέγερση One Square Phillips οι τιμές πώλησης των διαμερισμάτων είναι ακόμα πιο προσιτές εκκινώντας από τα 222.412 $.

Δείτε ακόμα: Η ισχυρότερη Porsche της ιστορίας, είναι η νέα Taycan

Η Emery προσφέρει βέβαια πέρα από αυτοκίνητα, επώνυμες τσάντες, ρολόγια Rolex, ταξίδια και πολλά ακόμα πολυτελή αντικείμενα. Ή η τύπισσα τρελάθηκε εντελώς ή θα κάνει την αρπαχτή του αιώνα… και θα εξαφανιστεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...