Αυτό είναι το φθηνότερο plug in hybrid στην Ελλάδα

Τα plug in hybrid αυτοκίνητα συνδυάζουν την κίνηση χωρίς ρύπους μέσα στην πόλη, με τη γνώριμη χρήση βενζίνης στο ταξίδι. Ποιο είναι εκείνο που έχει τη χαμηλότερη τιμή;

  • -
  • -

Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με τα plug in hybrid οχήματα να αποτελούν μια ελκυστική επιλογή για πολλούς οδηγούς. Συνδυάζοντας έναν κινητήρα βενζίνης με έναν ηλεκτροκινητήρα, προσφέρουν στους αγοραστές τους τα πλεονεκτήματα και των δύο τεχνολογιών.

Στις αστικές μετακινήσεις, το plug in hybrid όχημά σας μπορεί να λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά, μηδενίζοντας τις εκπομπές ρύπων και εξασφαλίζοντας αθόρυβη λειτουργία. Ταυτόχρονα, η ύπαρξη του κινητήρα βενζίνης χαρίζει απεριόριστη αυτονομία, ιδανικά για ταξίδια και εξορμήσεις.

seat-leon-fr-ehybrid-PHEV-plug-in-vysma-visma-kalodio-kalwdio-fortisi

Ποιο είναι το φθηνότερο plug in hybrid αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Εάν αναζητάτε το plug in hybrid μοντέλο της ελληνικής αγοράς που έχει την χαμηλότερη τιμή, η απάντηση είναι το SEAT Leon e-Hybrid. Με τιμή εκκίνησης στα 35.490 ευρώ, είναι το φθηνότερο μοντέλο στην Ελλάδα με κινητήρα αυτού του είδους, προσφέροντας παράλληλα πλούσιο εξοπλισμό και δυναμικές επιδόσεις.

Δείτε ακόμα: Η SEAT ετοιμάζει μικρό ηλεκτρικό - Κάτω από 20.000 ευρώ η τιμή του

Αυτονομία και ισχύς του SEAT Leon e-hybrid

Κάτω από το καπό του Leon e-Hybrid συναντάμε ένα υβριδικό σύστημα που αποτελείται από κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI 150 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 204 ίππους, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει έως και τα 60 χιλιόμετρα, καλύπτοντας τις ανάγκες των περισσότερων οδηγών για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

seat-leon-sportstourer-fr-ehybrid-PHEV-plug-in

Τεχνολογίες και εξοπλιστικά επίπεδα του SEAT Leon e-hybrid

Επιπλέον, το SEAT Leon e-Hybrid διαθέτει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες, όπως σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, σύστημα αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών και σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών.

Το SEAT Leon e-Hybrid προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικά επίπεδα. Η βασική έκδοση των 35.490 ευρώ ονομάζεται FR, ενώ υπάρχει και  η FR Plus, η τιμή της οποίας ανεβαίνει στα 36.990 ευρώ. Επιπλέον, το SEAT Leon είναι ένα από τα λίγα plug in hybrid μοντέλα της ελληνικής αγοράς που διατίθεται και με station wagon αμάξωμα. Ονομάζεται SEAT Leon Sportstourer και η τιμή του με το ίδιο κινητήριο σύνολο ξεκινά από 36.490 ευρώ για την FR έκδοση (είναι το δεύτερο φθηνότερο plug in hybrid μοντέλο στην Ελλάδα και 37.990 ευρώ για το εξοπλιστικό επίπεδο FR Plus.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...