Ασθενοφόρο γλυτώνει στο… παρά ένα τη σύγκρουση [video]

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού του ασθενοφόρου απέτρεψαν τα χειρότερα, αφού μέσα στο όχημα μεταφοράς υπήρχε ασθενής και συνοδός.

  • -
  • -

Στον δρόμο, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, ειδικά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Άπαντες, πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή και να είναι σε εγρήγορση, όπως ο οδηγός του ασθενοφόρου στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Tim Crosbie, χάρη στην ψυχραιμία και τα ταχύτατα αντανακλαστικά του, απέφυγε σοβαρό τροχαίο όχημα και απέτρεψε πιθανούς τραυματισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Peabody της Μασαχουσέτης. Το ασθενοφόρο κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο I-95 σε συνθήκες χιονιού, γεγονός που εμπόδιζε την ορατότητα. Ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα λευκό Dodge Charger. Πέρασε από το αντίθετο ρεύμα και άρχισε να φέρνει τούμπες με κατεύθυνση το ασθενοφόρο.

ambulance

Ο κύριος Crosbie το αντιλήφθηκε και αντιδρώντας με εξαιρετικό τρόπο, κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, προστατεύοντας τόσο τον ίδιο, όσο και τον συνεργάτη του, αλλά και τον ασθενή που μετέφεραν.

Δείτε ακόμη: Αστυνομικός ζει από θαύμα – Δείτε πως έγινε το ατύχημα [video]

Αφού ακινητοποίησε το ασθενοφόρο λίγα μέτρα παρακάτω, οι δύο νοσηλευτές έτρεξαν να βοηθήσουν τον οδηγό του Charger. Όπως είπαν, περίμεναν να αντικρίσουν τα χειρότερα, αλλά ευτυχώς, ο οδηγός δεν είχε πάθει κάτι σοβαρό. Οπότε, κάλεσαν άλλο ασθενοφόρο να τον παραλάβει και συνέχισαν την πορεία τους προς το Mass General Hospital με τον ασθενή που μετέφεραν.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...