Θεσσαλονίκη: Νεαροί έκλεψαν μηχανή και ζητούσαν λεφτά για να την επιστρέψουν!

Ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος έκλεψαν τη μηχανή και στη συνέχεια απαιτούσαν χρήματα από τον ιδιοκτήτη για να την επιστρέψουν.

  • -
  • -

Για κλοπή και απόπειρα εκβίασης κατηγορούνται δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 17 ετών στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί έκλεψαν μηχανή και στη συνέχεια πήραν τηλέφωνο τον ανάστατο ιδιοκτήτη, προκειμένου να του πουν ότι αυτοί είχαν τη μοτοσικλέτα και αν την ήθελε πίσω, έπρεπε να τους πληρώσει.

Ο κάτοχος επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. Στο πλαίσιο περιπολιών, άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην περιοχή της Σταυρούπολης τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, την ίδια ημέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε πως τα άτομα μετά την κλοπή του δικύκλου επικοινώνησαν με τον νόμιμο ιδιοκτήτη, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για την επιστροφή του οχήματος.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα: Του έκλεψαν το Toyota Yaris σε 17 δευτερόλεπτα - Δείτε το video

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...