Jeep Avenger: Πώς θα το αγοράσεις με 238 ευρώ το μήνα

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το νέο B-SUV της Jeep κάνει την απόκτηση του πιο εύκολη από ποτέ σε όλες του τις εκδόσεις.

  • -
  • -

Με το νέο Jeep Avenger η μάρκα παρουσίασε ένα μοντέλο που εκφράζει τις δύο ισχυρότερες σύγχρονες τάσεις της αγοράς: Τα SUV και την ηλεκτροκίνηση. Ωστόσο, για να διαδώσει στο μέγιστο βαθμό όλα όσα έχει να προσφέρει, το μικρότερο μοντέλο της μάρκας διατίθεται και με σύνολα βενζίνης, αμιγώς ή ήπια υβριδικά. Το  «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023 αποτελεί μία εξαιρετική συνταγή η οποία πλέον μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολα δική σου με κόστος από 238 ευρώ το μήνα.

1

Χάρη στο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της CA Auto Bank, που προβλέπει χαμηλή μηνιαία δόση η οποία ξεκινά από τα 238 ευρώ το μήνα, το αμερικανικό compact B-SUV στην έκδοση 1.2 Turbo 100 PS Longitude προβλέπει διάρκεια χρηματοδότησης 37 μηνών, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,95% και προκαταβολή 35% της αξίας. Χάρη στην προωθητική ενέργεια της Jeep, το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 23.990 € και συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών.

Διαβάστε τη δοκιμή του Jeep Avenger 1.2T 100 PS εδώ

Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, αλλά στην συνέχεια ακολούθησε η έκδοση βενζίνης των 1,2 λίτρων και 100 ίππων, ενώ τώρα στη χωρά μας διατίθεται και η ήπια υβριδική έκδοση με την ονομασία e-Hybrid.

2

Τι παρέχει το Avenger στην παραπάνω έκδοση

Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης Longitude είναι πλήρης. Ενδεικτικά, στο Jeep Avenger με αυτό το εξοπλιστικό πακέτο συναντάμε ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, Full LED προβολείς μπροστά, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.

Επιπλέον, η καθημερινότητα οδηγού και επιβατών, γίνεται πιο απολαυστική και εύκολη λόγω των πολυάριθμων στοιχείων, όπως των πίσω αισθητήρων παρκαρίσματος, του infotainment με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, της οθόνης στον πίνακα οργάνων με διαγώνιο 7 ιντσών, την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, τα συστήματα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αποφυγής εμπρόσθιας πρόσκρουσης, ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, ελέγχου κατάβασης και Selec Terrain, όπως και του ηλεκτρικού χειρόφρενου.

avenger

Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,2 lt με ισχύ 100 ίππους και ροπή 205 Nm να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζοντας επιδόσεις και οικονομία. Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 10,6 sec, τελική ταχύτητα 184 km/h και μέση κατανάλωση 5,6 lt/100 km, τόσο οι καθημερινές όσο και οι εκδρομικές ανάγκες του κοινού των B-SUV καλύπτονται πλήρως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...