Αυτό είναι το νέο Ford Puma - Η τιμή του στην Ελλάδα

Το νέο Ford Puma στην Ελλάδα έρχεται με αρκετές αναβαθμίσεις και τεχνολογικές βελτιώσεις, διατηρώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα του προηγούμενου μοντέλου, όπως η ευρυχωρία.

  • -
  • -

Η Ford παρουσίασε επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς Ford Puma, που θα έρθει και στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο διαθέτει αρκετές τεχνολογικές αναβαθμίσεις, ενώ ξεχωρίζει και για την ευρυχωρία του.

Στο εσωτερικό, το νέο Puma διαθέτει ένα ανανεωμένο "cockpit" και νέας τεχνολογίας σύστημα cruise control, το οποίο μπορεί να μειώσει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος καθώς πλησιάζετε σε διασταυρώσεις ή στροφές. Επιπλέον, η προβολή 360 μοιρών από τις κάμερες, κάνει το παρκάρισμα μία πολύ εύκολη διαδικασία.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/80fad8051eea35fb9da16af27762c26a.jpg

Από 125 έως 170 ίππους

Ο κινητήρας είναι ήπια υβριδικός 1.0 λίτρου και αποδίδει ισχύ από 125 ίππους έως και 155 ίππους. Στην κορυφαία έκδοση ST Powershift, η ισχύς φτάνει τους 170 ίππους. Ο κινητήρας 1.0L EcoBoost Hybrid είναι διαθέσιμος με ισχύ 125 PS (ο μοναδικός που συνδυάζεται και με χειροκίνητο κιβώτιο) και 155 PS σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο Powershift διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων της Ford, το οποίο παρέχει απρόσκοπτες αλλαγές για πιο εκλεπτυσμένη λειτουργία – το κιβώτιο αυτό επιτρέπει ακόμα και το κατέβασμα τριών σχέσεων για ταχύτερο προσπέρασμα όταν οι οδηγοί απαιτούν μέγιστη επιτάχυνση.

Σημαντική αναβάθμιση έχει λάβει και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης SYNC 4, το οποίο διαθέτει πλέον οθόνη αφής 12 ιντσών και διπλάσια υπολογιστική ισχύ σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Εντυπωσιάζει επίσης ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12.8 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικό Ford Puma: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο SUV

Ένα από τα μεγάλα ατού του νέου Puma παραμένει η ευρυχωρία. Το «μυστικό» κρύβεται στο διπλό πάτωμα του πορτμπαγκάζ, το γνωστό "megabox" και έχει χωρητικότητα 80 λίτρων, χωράει δηλαδή άνετα όλα τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Ακόμα και με πέντε επιβάτες, ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 450 λίτρα, αρκετά για βαλίτσες, ψώνια ή ακόμα και ένα κλουβί σκύλου.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7010eceb72a7089ffb1ec18a79c3158b.jpg

Όσον αφορά την τιμή, το νέο Ford Puma στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 26.655 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση Titanium με χειροκίνητο κιβώτιο. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων και τα επίπεδα εξοπλισμού. Επίσης, μέσα στο 2024 η Ford θα παρουσιάσει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Puma.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...