Νέο video: Δοκιμάζουμε το KIA EV6 GT των 585 ίππων

Η κορυφαία έκδοση του φουτουριστικού EV6 έρχεται για να συνδυάσει την άνεση, τους χώρους και την ηλεκτροκίνηση με επιδόσεις που μπορούν να κάνουν supercar να «χλομιάσουν».

  • -
  • -

Πώς άλλαξαν οι καιροί… Κάποτε κάτι με 585 ίππους θεωρούνταν τουλάχιστον εξωτικό και πιθανότατα προερχόταν από κάποια ιταλική μάρκα με πλούσια ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πλέον είναι ακόμη ένα κορεατικό ηλεκτρικό με χώρους για όλη την οικογένεια. Το KIA EV6 GT αποτελεί την προσπάθεια των Κορεατών να αλλάξουν την εικόνα που έχει το κοινό για αυτούς… μια για πάντα.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του

Με 585 ίππους και 740 Nm ροπή, το GT μπορεί να κάνει εύκολα πολλά σπορ αυτοκίνητα που κοστίζουν ακόμη και διπλάσια χρήματα να «χλομιάσουν», ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το άνετο και οικολογικό προφίλ ανέπαφο. Βελτιωμένο στα σημεία, μιας και το EV6 σχεδιάστηκε από το μηδέν ικανό να υποστηρίξει μία τέτοιου είδους έκδοση, το κορυφαίο GT μπορεί να παριστάνει τον «οικογενειάρχη» όλη μέρα, αλλά ένα βαθύ πάτημα του γκαζιού αρκεί για να μετατραπεί σε hooligan. Με απόκριση που σε σοκάρει και 0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, σίγουρα δεν είναι το αυτοκίνητο που θες να σταθεί δίπλα σου στο φανάρι… Θες να μάθεις περισσότερα; Δες τη video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...