Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Ferrari

Η Ferrari έδωσε γη και ύδωρ στον επτάκις πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton για να τον κάνει δικό της, με το συμβόλαιο του Βρετανού να υπερβαίνει αυτό του teammate του Charles Leclerc.

  • -
  • -

Ο Lewis Hamilton πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την αγαπημένη του Mercedes-AMG Petronas F1 Team για την Scuderia Ferrari και από το 2025 ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα φοράει τα κόκκινα, έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου με την ιταλική ομάδα

Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στην F1

Ο Lewis Hamilton, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν άφησε την Mercedes-AMG Petronas F1 Team με την οποία κατάκτησε 6 τίτλους για να πάει στην Scuderia Ferrari για τα χρήματα. Ήταν μια απόφαση με κύριο κριτήριο την ανάγκη για αλλαγή περιβάλλοντος και ένα τεράστιο κίνητρο να κατακτήσει τον 8ο τίτλο του με μια άλλη ομάδα και ειδικά με την Ferrari.

Πέρα όμως από το τεράστιο κίνητρο, τεράστιο θα είναι και το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Scuderia Ferrari. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Βρετανός θα προσθέτει ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό, άνω των 50 εκατ. ευρώ!

Οι αμοιβές του Hamilton προκαλούν ζάλη σε εμάς τους κοινούς θνητούς ωστόσο, στο μαγικό κόσμο της F1, δεν είναι οι υψηλότερες. Ο Max Verstappen έχει ετήσιο συμβόλαιο κοντά στα 60 εκατ. ευρώ με τη Red Bull Racing όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στην F1.

Δείτε ακόμα: Επίσημα στη Scuderia Ferrari Ο Lewis Hamilton

Βέβαια μπορεί σε σχέση με τον Verstappen, ο Hamilton να υπολείπεται για κάτι «ψιλά», συγκριτικά όμως με τον μελλοντικό teammate στη Ferrari, πληρώνεται καλύτερα! Μακράν καλύτερα δεδομένου ότι ο Charles Leclerc, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με τη Scuderia Ferrari θα λαμβάνει 40+ εκατ. ετησίως.    

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...