Suzuki Vitara: Όλες οι τιμές και οι κινητήρες στην Ελλάδα

Το Vitara αποτελεί ένα θρυλικό όνομα στην ιστορία της Suzuki, με τη σύγχρονη εκδοχή να ενσωματώνει κορυφαία υβριδική τεχνολογία, χωρίς να ξεχνά τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου.

  • -
  • -

Η Suzuki έχει χτίσει μία τεράστια παράδοση στα εκτός δρόμου μοντέλα και το Vitara αποτέλεσε για την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία την υλοποίηση του οράματος της για το ιδανικό compact SUV. Τα βασικά χαρακτηριστικά ήταν οι ιδανικές διαστάσεις του αμαξώματος που συνδυάζουν ευρυχωρία και άνετη μετακίνηση στον αστικό κύκλο, αλλά και ο σκληροτράχηλος περιπετειώδης χαρακτήρας. Το υβριδικό SUV σχεδόν αμέσως έγινε εμπορική επιτυχία για την ιαπωνική εταιρεία, με το success story να συνεχίζεται έως και σήμερα.

vitara

Αυτό βασίζεται κατά κύριο λόγω στον εξαιρετικά αποτελεσματικό του χαρακτήρα ο οποίος συνδυάζεται με προσιτές τιμές απόκτησης, δημιουργώντας ένα σύνολο που δύσκολα μπορεί να του αντισταθεί κάποιος που ψάχνει για ένα πρακτικό, ικανό, οικονομικό και μοντέρνο compact SUV.

Οι κινητήρες του Vitara

 

Το ιαπωνικό μοντέλο συνδυάζεται με δύο διαθέσιμα κινητήρια σύνολα ήπιας υβριδικής και πλήρως υβριδικής τεχνολογίας. Θυμίζουμε πως στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τον 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1.400άρη με το ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V που αποδίδει 129 ίππους και χρησιμοποιεί αποκλειστικά χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στη συνέχεια έχουμε το πλήρως υβριδικό 1.500άρι Strong Hybrid, το οποίο αποδίδει 116 ίππους και συνδυάζεται με αυτοματοποιημένο κιβώτιο 6 σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση με τεχνολογία Allgrip.

Δείτε ακόμη: Γιατί όλοι θέλουν αυτό το SUV της Peugeot; Πόσο καίει στα 100 km;

Τα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού είναι 4: GL, GL+, GLX και GLX Sunroof, ενώ πριν λίγο καιρό προστέθηκε και η έκδοση Special Edition. Οι τιμές ξεκινούν από τις 19.580 ευρώ με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
  • Αυτόματο κλιματισμό
  • Προβολείς και πίσω φώτα τεχνολογίας LED
  • Προβολείς ομίχλης
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες
  • Adaptive Cruise Control
  • Ράγες οροφής μαύρου χρώματος
  • Έγχρωμη οθόνη LCD 4,2’’ στον πίνακα οργάνων και
  • Dual Sensor Brake Support

3]

Όσον αφορά την έκδοση Special Edition, κοστίζει 23.130 € και βασίζεται στις GL+ και GLX προσφέροντας στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ κρύσταλλα πίσω, αυτόματο κλιματισμό, φώτα τεχνολογίας LED, adaptive cruise control και πολλά ακόμη. Μάλιστα φέρει και αποκλειστική διχρωμία Sphere Blue Pearl και Galactic Grey Metallic με μαύρες λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για όλες τις εκδόσεις μαζί με το κόστος απόκτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...