Suzuki Vitara: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση Special Edition – Τιμή

Το δημοφιλές B-SUV απέκτησε νέα ειδική έκδοση η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, φέρνοντας μοναδικά στοιχεία.

  • -
  • -

Η Suzuki έχει τεράστια παράδοση στα εκτός δρόμου οχήματα και το Vitara αποτελεί την υλοποίηση του οράματος της για το ιδανικό compact SUV. Στην χώρα μας φυσικά έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλες του τις γενιές, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής, κάτι που βασίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά που το διαμορφώνουν. Στοιχεία όπως οι ιδανικές διαστάσεις του αμαξώματος που συνδυάζουν ευρυχωρία και άνετη μετακίνηση στον αστικό κύκλο, αλλά και ο σκληροτράχηλος περιπετειώδης χαρακτήρας, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή είναι που το κάνουν ακαταμάχητο. Θέλοντας να ενισχύσει την συνολική εικόνα του υβριδικού SUV, η ιαπωνική μάρκα τώρα έκανε διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και μία νέα Special Edition έκδοση.

Βασισμένο στις εκδόσεις GL+ και GLX το Special Edition σχεδιάστηκε για να εντυπωσιάζει με την αποκλειστική διχρωμία Sphere Blue Pearl και Galactic Grey Metallic. Τα διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο ματ χρώμα στη μάσκα, στον μπροστινό προφυλακτήρα και γύρω από τα φώτα ημέρας, προσδίδουν ένα ιδιαίτερα κομψό στυλ. Στο εσωτερικό έχουμε το γνωστό design του Vitara με μικρές πινελιές όπως το ρολόι “Tough” στην κεντρική κονσόλα.

Suzuki-Vitara-Special-Edition-2

Από πλευράς εξοπλισμού βρίσκουμε στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ κρύσταλλα πίσω, αυτόματο κλιματισμό, φώτα τεχνολογίας LED, adaptive cruise control και πολλά ακόμη. Θα συνδυάζεται και με τα δύο διαθέσιμα κινητήρια σύνολα ήπιας υβριδικής και πλήρως υβριδικής τεχνολογίας. Θυμίζουμε πως στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τον 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1.400άρη με το ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V που αποδίδει 129 ίππους και χρησιμοποιεί αποκλειστικά χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ το πλήρως υβριδικό 1.500άρι Strong Hybrid, αποδίδει 116 ίππους και συνδυάζεται με αυτοματοποιημένο κιβώτιο 6 σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση με τεχνολογία Allgrip.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία οι τιμές για το Suzuki Vitara Special Edition ξεκινούν από 23.130 €.

Δείτε ακόμη: Τα 3 SUV που αγοράζουν οι Έλληνες - Πόσο κοστίζουν

Να πούμε ότι στην βασική του έκδοση GL το ιαπωνικό SUV κοστίζει 19.580 € με τον mild hybrid 1.4, ενώ το Strong Hybrid ξεκινά από το πακέτο GL+ με τιμή 25.630 €Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...