Οι πρώτες εικόνες της νέας Alfa Romeo Milano – Έρχεται το εντυπωσιακό B-SUV

Το νέο B-SUV της Alfa Romeo με την ονομασία Milano είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

  • -
  • -

Στις 10 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση στο Μιλάνο, η Alfa Romeo θα αποκαλύψει επίσημο το νέο της Β-SUV που φέρει την ονομασία Milano. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης, με τους μηχανικούς να τεστάρουν το μοντέλο στην ιστορική πίστα του Balocco.

H ομάδα που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του σπορ συμπαγούς SUV είναι η ίδια με αυτή που δημιούργησε τις 4C, 8C, Giulia, Stelvio Quadrifoglio και Giulia GTA, αλλά και την 33 Stradale. Στόχος είναι να παραδώσουν στους οδηγούς ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, δυναμικό στον δρόμο και άκρως απολαυστικό.

milano

Η άψογη λειτουργία της ανάρτησης, το «κοφτερό» τιμόνι, το υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και ο άριστος έλεγχος, είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώνονται οι μηχανικοί και δοκιμαστές αυτή την περίοδο. Επικεφαλής του όλου project είναι οι Luigi Domenichelli και Stefano Cereda, δύο από τα κορυφαία ονόματα στο στρατόπεδο της Alfa Romeo.

Τι κινητήρες θα φοράει η Milano

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η Alfa Romeo Milano λογικά θα φοράει τα ίδια σύνολα με το Jeep Avenger, δηλαδή τον 1.2 Turbo αλλά και τον ήπια υβριδικό 1.2 Hybrid, ενώ θα προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρική. Εξάλλου, το αυτοκίνητο πατά στην ίδια πλατφόρμα με το Avenger και το FIAT 600e.

milano

Το αν θα έρθει και σε σπορ έκδοση με το διακριτικό Q4 δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Το μόνο βέβαιο, είναι πως το ιταλικό μοντέλο θα ενθουσιάσει άπαντες με την οδική συμπεριφορά του και το design του. Δύο ακόμη τομείς στους οποίους έχει δοθεί έμφαση είναι η άνεση του εσωτερικού αλλά και η τεχνολογία.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε την Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid

Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα δοθούν στις 10 Απριλίου. Όπως αναφέρει η Alfa Romeo, η γκάμα επεκτείνεται στις μικρότερες κατηγορίες με ένα όχημα που ενσαρκώνει απόλυτα το DNA της μάρκας και την εκλεπτυσμένη ιταλική σπορ ταυτότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρώτο Sport Urban Vehicle θα αποτελέσει μια νέα πύλη εισόδου στον κόσμο της Alfa Romeo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...