O πιο πιστός οπαδός της Toyota - Αγοράζει δύο Land Cruiser το μήνα

Στη συλλογή του θα βρει κανείς 27 Toyota Land Cruiser, τα οποία έχουν αποκτηθεί σε μόλις 15 μήνες και όλα, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό…

  • -
  • -

Όλοι έχουμε κάποιες στάνταρντ μηνιαίες υποχρεώσεις: να πληρώσουμε το supermarket, το ενοίκιο του σπιτιού μας, τους λογαριασμούς ρεύματος - νερού και ούτω καθεξής. Κάποιοι άλλοι βέβαια πέραν αυτών των υποχρεώσεων, έχουν και ορισμένες… εμμονές. Όπως ο Chad Nasir. Ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου αγοράζει κάθε μήνα ένα με δύο Toyota Land Cruiser!

Με ένα κοινό χαρακτηριστικό

O Chad Nasir κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Μίσιγκαν των Η.Π.Α, αν και κατάγεται από τη Βόρεια Αφρική και συγκεκριμένα από τη Λιβύη. Ο έρωτας του για το θρυλικό τζιπ της Toyota ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια.

Παρότι ήταν αδύνατο για την οικογένεια του να αποκτήσει ένα Land Cruiser, καθώς στη Λιβύη το μοντέλο της Toyota μπορούν να το «αντέξουν» οικονομικά μόνο πολύ πλούσιες οικογένειες, επιχειρηματίες και έμποροι όπλων ή ναρκωτικών, ο ίδιος το λάτρεψε και έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του. Ότι όταν μεγαλώσει θα αποκτήσει και αυτός, ένα Land Cruiser!

Πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι όχι μόνο κατάφερε να αποκτήσει ένα Land Cruiser αλλά 27 τον αριθμό! Σχεδόν όλα αριστεροτίμονα, σχεδόν όλα σε ανοιχτά χρώματα, τα περισσότερα εισαγωγής από Μέση Ανατολή, επειδή εκεί είναι προφανώς φθηνότερα σε σχέση με τις Η.Π.Α. και όλα εξοπλισμένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων!

Ο Chad Nasir αγόρασε τα δύο πρώτα Land Cruiser πριν από περίπου ένα χρόνο. Το ένα ήταν μοντέλο του 2013 και το άλλο, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 2015. Ωστόσο, μετά προχώρησε στην αγορά παλαιότερων εκδόσεων. Απέκτησε από τη Σαουδική Αραβία ένα FJ70 (pick up), ένα 80άρι VXR Limited του 1997, ένα FJ40 LX του 1984 και συνέχισε αγοράζοντας σε λιγότερο από 12 μήνες 24 συνολικά Land Cruiser!

Η συλλογή του περιλαμβάνει αυτοκίνητα τα οποία έχουν από 85.000 km στο οδόμετρό τους έως 289.682 km, όλα όμως ανεξαρτήτως ηλικίας και χιλιομέτρων, είναι άψογα και πλήρως  λειτουργικά.

Δείτε ακόμα: Προ των πυλών το πρώτο ηλεκτρικό Toyota Land Cruiser

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Πιστεύει ότι τα 24 Land Cruiser που έχει ήδη στην κατοχή του δεν είναι πολλά και επειδή τα χρήματα όπως και ο χώρος φύλαξης αυτών των μοντέλων δεν είναι πρόβλημα, έχει ήδη κλείσει τρία ακόμα μοντέλα που τα περιμένει από Κατάρ, Υεμένη και Ομάρ, φθάνοντας αισίως τα 27 Land Cruiser σε 15 μήνες… Να σημειώσουμε επίσης, ότι κάθε αγορά του, γίνεται τοις μετρητοίς.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...