Η πιο special έκδοση του SEAT Ibiza

H Seat γιορτάζει τα 40 χρόνια ζωής του εμβληματικού της μοντέλου με μια special έκδοση που φέρει την ονομασία Ibiza Anniversary Limited Edition.

  • -
  • -

Από την παρουσίασή του το 1984, το SEAT Ibiza έχει καταφέρει με τις πέντε γενιές του και με τις περισσότερες από 6 εκατομμύρια πωλήσεις του, να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά και συγχρόνως αγαπητά μοντέλα της κατηγορίας των supermini οχημάτων.

SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition

Η επετειακή έκδοση διαθέτει νέο εξοπλισμό και χρώματα, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου και πλήθος ανανεωμένων σχεδιαστικών στοιχείων. Η εξωτερική σχεδίαση του οχήματος ξεχωρίζει χάρη στο αποκλειστικό -για την έκδοση- Graphene Gray χρώμα στο αμάξωμα και το Cosmo Grey για τις ζάντες αλουμινίου των 18”, ενώ το ξεχωριστό λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ «Anniversary Limited Edition» στην κολόνα Β του αυτοκινήτου επισημαίνει το ιδιαίτερο της κατασκευής.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποκτά νέα «αύρα» χάρη στην εισαγωγή των αποκλειστικών για την έκδοση υφασμάτινων bucket καθισμάτων, ενώ το νέο ματ φινίρισμα από σκούρο αλουμίνιο στην πόρτα και την κεντρική κονσόλα ολοκληρώνει τις αισθητικές παρεμβάσεις στα ενδότερα του μοντέλου.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε SEAT Ibiza FR 1.0 TSI 110 PS

Το SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...