Volkswagen - Διπλάσια εγγύηση σε όλα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα!

Η Volkswagen αποφάσισε να διπλασιάσει την εγγύηση που προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της, σε μία κίνηση που δείχνει σιγουριά για την ποιότητα και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της.

  • -
  • -

Τα T-Roc, T-Cross, Polo, Taigo και Golf είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα. Τα παραπάνω, αλλά και όλα τα άλλα αυτοκίνητα που πωλούνται στην ελληνική αγορά από τη Volkswagen, θα καλύπτονται από εδώ και στο εξής από εγγύηση διπλάσιας διάρκειας από εκείνη που ίσχυε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, η εγγύηση για όλα τα καινούρια Volkswagen θα φτάνει από εδώ και στο εξής τα τέσσερα χρόνια. Έτσι, οι αγοραστές των αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας θα είναι ξέγνοιαστοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/422e75936b022e89f8d308a4c8b255bf.jpg

Δείγμα αξιοπιστίας η αυξημένη εγγύηση

Η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και  στοχεύοντας στην μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, ενισχύει τη σχέση της μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Volkswagen, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 km (όποιο συμβεί νωρίτερα).

Δείτε ακόμα: Volkswagen Τ-Cross: Θα αντικατασταθεί από ηλεκτρικό SUV με τιμή 25.000 €

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8d617e9ad702ba918fa6a4ee408f66be.JPG

Με τον τρόπο αυτό, η Volkswagen ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της όπως αναφέρει η ίδια και, ταυτόχρονα θωρακίζει την επένδυσή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...