Top 10 Μοντέλα 1 - 7 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 1 - 7 Ιανουαρίου

Αν και στο μεγαλύτερο μέρος της λίστας δεν είχαμε αλλαγές, το νέο έτος έφερε μία νέα προσθήκη υψηλών επιδόσεων στο εβδομαδιαίο Top 10.

  • -
  • -

Με πολύ γκάζι φαίνεται να μπήκε ο χρόνος για τη λίστα με τα 10 μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σελίδα του GOCAR. Αν και 9 στα 10 αυτοκίνητα είναι τα ίδια με αυτά που είχαμε και στην τελευταία λίστα του 2023, ένα εντυπωσιακό μοντέλο επιδόσεων ήρθε για να ταράξει τα νερά στις τρεις τελευταίες θέσεις. Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά.

Στην κορυφή έκλεισε τη χρονιά το Suzuki Ignis και με πρωτιά ανοίγει την επόμενη. Πίσω του τα Kia Picanto και Toyota Aygo X πλαισιώνουν για ακόμη μία φορά το βάθρο. Από εκεί, το Suzuki Swift και το Seat Ibiza κλείνουν την πρώτη πεντάδα, ενώ τα Skoda Fabia και FIAT Panda βρίσκονται και πάλι στις θέσεις 6 και 7, αντίστοιχα. Από εκεί τώρα η BMW M2 ήρθε για να εντυπωσιάσει στο νούμερο 8, με τα FIAT 500 και Volkswagen Up! να κλείνουν την πρώτη 10άδα του 2024.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...