Ακόμα μία λεπτομέρεια της νέας Lancia Ypsilon

Η νέα Lancia Ypsilon θα αποκαλυφθεί το Φεβρουάριο και η ιταλική μάρκα μας προϊδεάζει με ακόμα μία εικόνα, αυτή τη φορά του πίσω μέρους.

  • -
  • -

Η Lancia βρίσκεται προ των πυλών της αποκάλυψης της νέας Υpsilon. Του μοντέλου που θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου και της αναγέννησης της ιταλικής ιστορικής μάρκας. Η Lancia θα αποκαλύψει την Υpsilon το Φεβρουάριο της νέας χρονιάς, αλλά μέχρι τότε μας έχει προσφέρει μία σειρά από εικόνες του αυτοκινήτου προϊδεάζοντας μας για την εικόνα του αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά, η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα μία φωτογραφία, στην οποία διακρίνεται ξεκάθαρα η σχεδιαστική φιλοσοφία του πίσω μέρους. Αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική Stratos αναδεικνύει τη ριζοσπαστική αισθητική που θα διακρίνει τα μοντέλα της από εδώ και στο εξής.

Δείτε ακόμη: Oι αντάρτες της αυτοκινητοβιομηχανίας

«Σήμερα, με αυτή τη φωτογραφία αποκαλύπτουμε το πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon» ανέφερε ο CEO της Lancia, Luca Napolitano, και συνέχισε: «Αντανακλά τη νέα και ριζικά ανανεωμένη αισθητική που θα χαρακτηρίζει τα μοντέλα μας. Οι ομοιότητες με τη θρυλική Stratos είναι ευδιάκριτες, ενώ το όνομα του μοντέλου δένει ιδανική με λογότυπο της Lancia.» Σίγουρα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που είχαμε δει στο πρωτότυπο Pu+Ra HPE και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συντηρητικό. Το αντίθετο μάλιστα… Θυμίζουμε, πως η νέα Ypsilon θα αποκαλυφθεί το Φεβρουάριο του 2024, με την πρώτη έκδοση να ονομάζεται Cassina Limited Edition και θα παραχθεί σε 1906 αριθμημένα κομμάτια. Θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και ουσιαστικά θα αποτελέσει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της θρυλικής Lancia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...