Χριστουγεννιάτικη προσφορά FlexCar: Απόκτησε τώρα αυτοκίνητο με όφελος έως και 2.700 €

Η FlexCar μπήκε στο πνεύμα της εποχής και κάνει δώρα σε όσους θελήσουν να αποκτήσουν τώρα το νέο τους αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς και ο Αϊ Βασίλης έχει αρχίσει να μοιράζει δώρα… Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τις προσφορές της FlexCar, η οποία προσφέρει πολλά αυτοκίνητα από τον στόλο της με 10% έκπτωση στο μηνιαίο μίσθωμα για 8 ολόκληρους μήνες και πληρωμή μόνο του 50% του FlexDeposit στην έναρξη της μίσθωσης! Να σημειωθεί ότι η προσφορά θα βρίσκεται σε ισχύ έως και τις 2 Ιανουαρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν με τους καλύτερους όρους της αγοράς και με συνολικό όφελος που αγγίζει ακόμη και τις 2.700 €. Η ενέργεια Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη όπως την ονομάζει η FlexCar, φέρνει το leasing αυτοκινήτου πιο κοντά σε περισσότερο κόσμο, χαρίζοντας μοναδικά οφέλη.

leasing

Ποια αυτοκίνητα μπορείς να αποκτήσεις από την FlexCar;

Η FlexCar διαθέτει στο στόλο της μια μεγάλη ποικιλία από επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Μάλιστα, η πλούσια γκάμα από μοτοσικλέτες και scooters ολοκληρώνει την συλλογή που προσφέρει η εταιρία μας. Για να βρείτε ποια μοντέλα συμμετέχουν στη χριστουγεννιάτικη προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σχετική σελίδα και να επιλέξετε το ανάλογο φίλτρο.

Από εκεί και πέρα, ο οποιοσδήποτε κάτοχος άδειας οδήγησης μπορεί να μισθώσει, καθώς δεν απαιτείται να υπάρχει εταιρεία ή επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμη και οι ιδιώτες έχουν πρόσβαση στο leasing! Όσοι θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με μίσθωση έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές δημοφιλείς επιλογές της αγοράς, από κατηγορίες όπως τα supermini, τα αυτοκίνητα πόλης, τα οικογενειακά hatchback ή τα SUV κάθε μεγέθους, από μικρά crossover έως premium μοντέλα πολυτελείας.

leasing

Αξίζει να αναφερθεί ότι η FlexCar έχει και έναν πολύ μεγάλο στόλο ηλεκτρικών, υβριδικών ή και Plug-In Hybrid μοντέλων για όσους ζητούν φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, με χαμηλό κόστος χρήσης και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τέλος, οι επαγγελματίες θα βρουν το όχημα που τους ταιριάζει από την ευρεία γκάμα ελαφρών φορτηγών και van.

Τι άλλα προνόμια έχω με τη FlexCar;

Με το τεράστιο οικονομικό όφελος της προσφοράς να είναι το πρώτο που μας κερδίζει, αυτό δεν σημαίνει πως τα πλεονεκτήματα τελειώνουν εκεί. Ο χρήστης ενός αυτοκινήτου της FlexCar έχει να απολαύσει πολλά ακόμη προνόμια που συνεπάγεται η ευέλικτη μίσθωση. Πρόκειται ουσιαστικά για το leasing του μέλλοντος, σήμερα, μιας και το φέρνετε κυριολεκτικά στα δικά σας μέτρα.

leasing

Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σας οποτεδήποτε επιθυμείτε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ενώ φυσικά μπορείτε να το αγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας. Η FlexCar δίνει μία νέα προσέγγιση στo leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες και επαγγελματίες χωρίς προκαταβολή.

Ανακαλύψτε τώρα την προσφορά “Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη” της FlexCar και επωφεληθείτε από το πιο ευέλικτο leasing της αγοράς, στη χαμηλότερη τιμή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...