Top 10 Μοντέλα 11-17 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 11-17 Δεκεμβρίου

Αλλαγή σκοπιάς στην κορυφή της λίστας ήταν το μεγαλύτερο νέο στο πιο πρόσφατο εβδομαδιαίο Top 10.

  • -
  • -

Ήρεμα τα πράγματα στην λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το περισσότερο ενδιαφέρον στην σελίδα του GOCAR. Αν και τα ονόματα των αυτοκινήτων παρέμειναν τα ίδια, είχαμε μία πολύ σημαντική αλλαγή στην κορυφή του Top 10, με το αυτοκίνητο που την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου να κλέβει την πρωτιά.

Συγκεκριμένα, το Suzuki Ignis προσπέρασε το Kia Picanto, ενώ το Seat Ibiza συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. Πιο πίσω, το Toyota Aygo X έρχεται στην 4η θέση και το Suzuki Swift κλείνει την 5άδα. Στο νούμερο 6 έρχεται το Skoda Fabia, με τα FIAT Panda και 500 να ακολουθούν με αυτή τη σειρά. Τέλος, το Volkswagen Up! Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ενώ το δημοφιλές Toyota Yaris Cross κλείνει το Top 10 για ακόμη μία φορά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...