Toyota Prius: Η τιμή και ο βασικός εξοπλισμός του στην Ελλάδα

Το αυτοκίνητο που… σύστησε σε όλο τον πλανήτη την υβριδική τεχνολογία, έρχεται σε Plug-In Hybrid μορφή, δυναμική σχεδίαση και πληρέστατο εξοπλισμό.

  • -
  • -

Χωρίς αμφιβολία, το Toyota Prius ήταν το αυτοκίνητο που έκανε γνωστή την υβριδική τεχνολογία. Σηκώνοντας στην πλάτη του το βάρος της εξέλιξης, δεν άργησε να μεταμορφωθεί σε ένα σύμβολο της μάρκας, αλλά και του κόσμου των τεσσάρων τροχών γενικότερα. Σήμερα, στην πέμπτη του γενιά, έρχεται πληρέστερο από ποτέ, αλλά για πρώτη φορά και με δυναμική εμφάνιση, αφήνοντας στην άκρη τον… εκκεντρικό σχεδιασμό του παρελθόντος. Προφανώς συνεχίζει να δείχνει φουτουριστικό, όμως είναι η πρώτη φορά που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι μιλάμε για ένα όμορφο αυτοκίνητο. Όσο υποκειμενικό κι αν είναι το ζήτημα…

Plug-In Hybrid με 223 ίππους

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το Toyota Prius διατίθεται μόνο ως Plug-In Hybrid με 223 ίππους συνδυασμένη ισχύ και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς. Με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να καλύψει περίπου 72 km, ενώ η κατανάλωση καυσίμου βρίσκεται μόλις στα 0,7 lt / 100 km, αν ο οδηγός είναι συνεπής με τη φόρτιση της μπαταρίας. Παράλληλα, η Toyota προσφέρει εγγύηση 11 ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για το υβριδικό σύστημα, μια… τουλάχιστον τολμηρή κίνηση που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει η μάρκα στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμη: 2 Toyota που αγοράζεις με λιγότερα από 20.000 €

Η βασική έκδοση του Toyota Prius στην Ελλάδα

Η αρχική τιμή του Toyota Prius στην Ελλάδα ορίζεται στις 47.200 € για την έκδοση εξοπλισμού Style, η οποία περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα. Συγκεκριμένα, έχουμε την ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense με Over-the-Air αναβαθμίσεις, οθόνη πολυμέσων 12,3 ιντσών με navigation, σύστημα Toyota Smart Connect+, ασύρματο Apple CarPlay, υποδοχές USB-C, συνδεδεμένες υπηρεσίες MyT, αισθητήρα βροχής και φώτων, keyless entry και εκκίνηση με κουμπί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...