Τα 2 Toyota που αγοράζεις με λιγότερα από 20.000 €

Η εξαιρετικά δημοφιλής ιαπωνική μάρκα δεν έχει ένα, αλλά δύο διαθέσιμα μοντέλα στη σημερινή γκάμα της, των οποίων το κόστος βρίσκεται κάτω από το φράγμα των 20.000 ευρώ.

  • -
  • -

Η Toyota αποτελεί μία πραγματική υπερδύναμη στο χώρο της αυτοκίνησης, χάρη στην ιστορία και κυρίως στην επιτυχία που σημειώνει εδώ και δεκαετίες. Τα μοντέλα της γίνονται ξανά και ξανά best-sellers, με το κοινό να δείχνει διαρκώς την αφοσίωση του στους Ιάπωνες και τα προϊόντα τους. Τα μικρότερα και πιο οικονομικά μέλη της γκάμας αποτελούσαν πάντοτε τις βασικές επιλογές των αγοραστών, κυρίως χάρη στην αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα της εταιρίας.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota Land Cruiser: Οι πρώτες τιμές – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα;

Πλέον, μπορεί οι τιμές σε ολόκληρη την αγορά να έχουν αυξηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αξιόλογες προτάσεις που κοστίζουν λιγότερα από 20.000 €. Στην γκάμα της Toyota μάλιστα υπάρχουν όχι ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 ευρώ, με το ένα μάλιστα να ξεκινά λίγο πάνω από τα 16.000 €. Πρόκειται για τα Toyota Aygo X και Yaris, τα δύο πιο compact οχήματα μέλη του καταλόγου.

aygo

Το Aygo X έχει πέσει στην μάχη των μικρών αυτοκινήτων πόλης με πολύ ισχυρά εφόδια. Τα crossover χαρακτηριστικά που τόσο επιζητά το κοινό, την εντυπωσιακή εμφάνιση, το οικονομικό κινητήριο σύνολο και φυσικά την εγγύηση του ονόματος Toyota. Με τιμές που ξεκινούν από τις 16.270 €, το Aygo X συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης 72 ίππων ο οποίος χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 4,8 lt/100km, ενώ χάρη στα 108 g/km CO2 που εκπέμπει, απαλλάσσεται και από τα Τέλη Κυκλοφορίας. Διατίθεται με 9 διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

yaris

Από την άλλη, το best seller Yaris, ανανεώθηκε πρόσφατα και έρχεται στην ελληνική αγορά και με νέα ισχυρότερη πλήρως υβριδική έκδοση. Κάπως έτσι διατίθεται με δύο υβριδικές εκδόσεις. Αυτή των 116 ίππων που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με την εντυπωσιακή κατανάλωση που έπεφτε κάτω από τα 4 lt/100km και τη νέα Hybrid 130 που φέρει την ανάλογη ισχύ και βελτιωμένες επιδόσεις. Τέλος, υπάρχει και η πιο παραδοσιακή, βενζινοκίνητη έκδοση των 125 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και την χαμηλότερη τιμή των 19.570 €. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...