Πώς το νέο Lancia Ypsilon EV βρέθηκε βυθισμένο; Τι κακό βρήκε τη Stellantis;

Το νέο Lancia Ypsilon αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, με τους διασώστες να το ανασύρουν από το νερό. Τι ακριβώς συνέβη όμως;

  • -
  • -

Όλοι έχουμε κακές μέρες στη δουλειά, αλλά η ομάδα της Lancia στο εργοστάσιο της Stellantis στο Sochaux της Γαλλίας, είχε μια πραγματικά πολύ δύσκολη μέρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όχι μόνο διέρρευσαν φωτογραφίες από το νέο Ypsilon, αλλά το ηλεκτρικό αυτοκίνητο βρέθηκε βυθισμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές στην περιοχή Montbeliard δέχθηκαν μια κλήση για ένα αυτοκίνητο που έπεσε σε κανάλι. Οι διασώστες έφθασαν στο σημείο και με τη βοήθεια δυτών ξεκίνησαν επιχείρηση προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν θύματα. Ευτυχώς, δεν βρήκαν κανέναν άνθρωπο μέσα στο όχημα ή στο νερό.

lancia

Το όχημα που είχε πέσει στο κανάλι αποδείχθηκε πως ήταν το νέο Lancia Ypsilon EV, το οποίο μάλιστα ήταν ακαμουφλάριστο. Κατά την ανάδυση αποκαλύφθηκε όλο το αυτοκίνητο, την ώρα που το νερό έτρεχε από το εσωτερικό του.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Est Republicain, το αυτοκίνητο φέρει μαύρη επένδυση γύρω από τα παράθυρα και τους θόλους των τροχών του, με τα πίσω φώτα να υιοθετούν τη σχεδίαση του πρωτότυπου Pu+Ra.

lancia

Το πως βρέθηκε στο νερό το Ypsilon και ποιος το οδηγούσε δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Εικάζεται όμως, πως είχε κλαπεί και δεν ήταν λάθος κάποιου επίσημου δοκιμαστή της εταιρείας, όπως αναφέρθηκε αρχικά.

Δείτε ακόμη: Έτοιμη η νέα Lancia Ypsilon - Η πρώτη φωτογραφία και το πρώτο video

Η Lancia, μετά από αυτό το περιστατικό, δεν αποκλείεται να επισπεύσει την επίσημη πρεμιέρα του νέου μοντέλου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...