Honda e:Ny1: Ο απόλυτος συνδυασμός στιλ, άνεσης και οδηγικής απόλαυσης

Το Honda e:Ny1 διαθέτει στον μέγιστο βαθμό τις αρετές που έχουν κάνει την μάρκα έναν θρύλο της αυτοκίνησης, καθώς αποτελεί γνήσια ιαπωνική δημιουργία.

  • -
  • -

Το Honda e:Ny1 είναι η εκκωφαντική έλευση της μάρκας στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV. Οι άνθρωποι της Honda έχουν τόσο βαθιά γνώση στην κατασκευή άκρως ποιοτικών αλλά και σύγχρονων αυτοκινήτων, ώστε κάθε νέα πρόταση της μάρκας να αποτελεί μια μορφή τέχνης σε τέσσερις τροχούς! Στο e:Ny1 το παραπάνω αξίωμα είναι πασιφανές, είτε κάποιος εστιάζει σε μία από τις πάμπολλες λεπτομέρειές του, είτε εξετάζει το αυτοκίνητο συνολικά.

Το e:Ny1 εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη και κομψή σχεδίασή του. Το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί την ανάγκη στον καθένα και την καθεμία να το εξερευνά με το βλέμμα επί μακρόν, καθώς είναι δύσκολο για οποιοδήποτε ζευγάρι μάτια να αποτραβηχτεί.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/aa337d19e19dcd92e6823887a17a5d0e.jpg

Το μπροστά τμήμα του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από τα φώτα LED με τη δυναμική γραμμή, που δίνουν μια μοντέρνα και αιχμηρή όψη. Το πλαϊνό προφίλ είναι δυναμικό και αθλητικό, με χαμηλή οροφή η οποία ακολουθεί καμπυλωτή σχεδίαση όσο πάει προς τα πίσω.

Κυρίαρχο στοιχείο της εικόνας που φτάνει στον αμφιβληστροειδή όποιου αντικρίσει το e:Ny1 βρισκόμενος πίσω του, είναι τα ενιαία φώτα LED που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά. Εκεί βρίσκουμε και το νέο logo της Honda. Στο e:Ny1 η εταιρεία δεν βάζει το σήμα της πίσω, αλλά έχει επιλέξει να γράψει το όνομά της.

Άνεση και πολυτέλεια στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του e:Ny1 είναι πανέμορφο, προσεγμένο και elegant, καθώς χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και προσεγμένη εργονομία. Το ταμπλό διακρίνεται για την καλαισθησία του, με οθόνη αφής 15,1 ιντσών που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετική πλευρική στήριξη, ενώ όλοι όσοι βρεθούν στην καμπίνα του θα βιώσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία ευρυχωρίας και πρακτικότητας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5d48a78069652acbc93e9851dbbd0cd4.jpg

Πλήθος προηγμένων τεχνολογιών

Το e:Ny1 αποτελεί ξεκάθαρο ηγέτη σε έναν τομέα που αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία, εκείνον των ψηφιακών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και ευχάριστη. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών εντάσσονται στη σουίτα Honda SENSING. Η τελευταία περιλαμβάνει μια σειρά συστημάτων, όπως το Adaptive Cruise Control (ACC), το Traffic Jam Assist (TJA), το Lane Keeping Assist System (LKAS), το Traffic Sign Recognition (TSR) και το Driver Attention Monitor (DSM). Με αυτόν τον τρόπο, η ασφάλεια που το Honda e:Ny1 παρέχει, αγγίζει νέες κορυφές.

Δυναμική απόδοση με κορυφαία αυτονομία

Η ισχύς που φτάνει στους τροχούς σε κάθε πάτημα του δεξιού πεντάλ προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων (150 kW) που προσφέρει ροπή 310 Nm και επιτάχυνση από 0-100 km/h σε μόλις 7,6 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία των 68,8 kWh προσφέρει αυτονομία έως και 412 km με μία φόρτιση, ενώ η γρήγορη φόρτιση DC επιτρέπει την ταχεία άνοδο του ποσοστού της μπαταρίας, από 10% έως 80% σε μόλις 45 λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a50385b956485979eec8ccd0d16b3f05.jpg

Το ιδανικό SUV για τις σύγχρονες ανάγκες

Το e:Ny1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους αναζητούν ένα κομψό, άνετο και αποδοτικό ηλεκτρικό SUV. Με την υψηλή αυτονομία, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, το e:Ny1 είναι έτοιμο να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Επισκεφτείτε τον αντιπρόσωπο της Honda που σας βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς και ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του νέου Honda e:Ny1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...