Citroen: Τι σημαίνουν οι 3 νέες εκδόσεις εξοπλισμού;

Η Citroen επαναπροσδιορίζει τη γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε. Ποιο το νόημα όμως πίσω από κάθε μία;

  • -
  • -

Έχοντας χαράξει μια μακρά πορεία επιτυχιών, η Citroen προχωρά σε ταυτόχρονη αναβάθμιση όλων των μοντέλων της, με μία νέα γκάμα εκδόσεων. Αυτή έρχεται να προσθέσει περισσότερη ευκολία στον τρόπο επιλογής, αναδεικνύοντας τα ισχυρά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της μάρκας, διατηρώντας παράλληλα την σωστή σχέση μεταξύ αξίας-τιμής.

Συγκεκριμένα, η Citroen επαναπροσδιορίζει τη γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας πλέον  τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται πλέον γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται YOU!, PLUS και MAX, αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες εκδόσεις Live, Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της γαλλικής μάρκας επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση με σκοπό να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών, εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες και λειτουργίες.

c3

Τι σημαίνει από πλευράς εξοπλισμού η κάθε έκδοση;

Με τον επαναπροσδιορισμό της γκάμας, οι πελάτες διευκολύνονται να κατανοήσουν τις διάφορες αναβαθμίσεις και επιλογές που διατίθενται ανάμεσα στις εκδόσεις και μπορούν να διαλέξουν το μοντέλο που είναι προσαρμοσμένο στις δικές τους προτιμήσεις και ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας παράλληλα  το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Δείτε ακόμη: Νέες εκδόσεις για το Citroen C3 Aircross – Δείτε εξοπλισμό, κινητήρες και τιμές

Η έκδοση YOU! προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα κάνοντας παράλληλα το στυλ προσιτό. Η έκδοση PLUS αποτελεί τον κύριο εκφραστή των ισχυρών χαρακτηριστικών της μάρκας όπως αυτά της άνεσης και της εξατομίκευσης και της τεχνολογίας. Τέλος, η έκδοση MAX βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, αντικατοπτρίζοντας την αρτιότητα της, στους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας.

Δείτε ακόμη: Χαμηλότερη τιμή για το Citroen C3 - Το φθηνότερο supermini στην Ελλάδα!

Με την ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της, η Citroen επιβεβαιώνει την επιθυμία της να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες της, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και τους χρόνους παράδοσης. Τέλος, το πρόγραμμα Citroen Advisor επιτρέπει στους πελάτες να δημοσιεύουν σχόλια και απόψεις σχετικά με τα προϊόντα, τα σημεία πώλησης και τις προσφορές υπηρεσιών της μάρκας με απόλυτη διαφάνεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...