Σύγκρουση γιγάντων: Cybertruck 857 ίππων vs Hummer 1.014 ίππων [Video]

Το πολυαναμενόμενο «αγροτικό» της Tesla κατέφθασε και ήδη άρχισε να τα βάζει με ότι θερμικό και ηλεκτρικό υπάρχει.

  • -
  • -

Πριν καλά καλά παρουσιαστεί επίσημα, το Tesla Cybertruck έχει ήδη αρχίσει τους τσαμπουκάδες. Το αλεξίσφαιρο pick-up με την μοναδική εμφάνιση που μοιάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αφού τα έβαλε με μία Porsche 911, κουβαλώντας ακόμη μία 911, τώρα κοντράρει το κτηνώδες νέο ηλεκτρικό Hummer της GMC. Χάρη στον Mat Watson και το βρετανικό Carwow, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον «εργάτη» του Elon Musk απέναντι στο ηλεκτρικό SUV με τους 1.000+ ίππους.

Θυμίζουμε πως η διάταξη με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες του Cyberbeast προσφέρει 857 ίππους, ενώ το Hummer αγγίζει τους 1.014! Αν υπολογίσουμε μόνο τις ιπποδυνάμεις το GMC έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το βάρος. Και ο ένας παραπάνω τόνος που ζυγίζει το Hummer λογικά θα επηρεάσουν την επίδοση του στην ευθεία. 4.111 kg είναι το επίσημο νούμερο, με το επίσης γιγαντιαίο Tesla να σταματά τη ζυγαριά στα 3.104 kg.

Δείτε ακόμη: Tesla Cybertruck - Παρουσιάστηκε το ηλεκτρικό, αλεξίσφαιρο «αγροτικό». Δείτε τιμές

Και πριν κάνετε το λάθος να σκεφτείτε πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι σχετικά αργά λόγω των παραπανίσιων κιλών, να πούμε πώς το Hummer θέλει μόλις 3 sec για να ολοκληρώσει τα 0-100 km/h, ενώ το Cybertruck 2,6 sec! Πού ποντάρετε λοιπόν; Στην ηλεκτρική αναβίωση ενός θρυλικού, σκληροτράχηλου SUV ή στο εξωφρενικό «αγροτικό» του Elon Musk; Ο νικητής στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...