Οικογενειακό 435 ίππων με 0-100km/h σε 3,8 sec και τιμή 35.000 € - Ποιο είναι;

Μόλις έφτασε στην χώρα μας και έρχεται να κάνει τις επιδόσεις supercar πιο προσιτές από ποτέ.

  • -
  • -

Ποτέ ξανά ένα αυτοκίνητο 400+ ίππων δεν ήταν τόσο προσιτό. Η ηλεκτροκίνηση έχει πάει τις επιδόσεις σε άλλη διάσταση από τότε που μπήκε στον χώρο της αυτοκίνησης, αλλάζοντας τον ριζικά, χωρίς επιστροφή. Το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω αποτελεί ένα από τα κορυφαία παραδείγματα αυτού. Με 435 ίππους και κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά μπορεί να τα βάλει ακόμη και με supercars που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν άπιαστα, ενώ παράλληλα το καταφέρνει αυτό έχοντας χώρο για όλη την οικογένεια και τιμή που πλέον μοιάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας συγκριτικά με τα όσα προσφέρει.

Μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης το κόστος απόκτησης διαμορφώνεται στις 35.150 €. Τι παίρνεις λοιπόν με αυτά τα λεπτά; Ένα οικογενειακό μικρομεσαίο hatchback το οποίο χάρη σε δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα) αποδίδει 435 ίππους και 600 Nm ροπή. Αυτά τα νούμερα σε συνδυασμό με το Launch Control μπορούν να χαρίσουν 0-100 km/h σε μόλις 3,8 sec! Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 km/h.

Επίσης τα βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν νέους τροχούς 18 ιντσών και μεγαλύτερα φρένα εμπρός και πίσω. Η μπαταρία των 64 kWh έχει δυνατότητα ταχυφόρτισης έως και 140 kW. Αυτό μεταφράζεται σε χρόνο φόρτισης από το 10% έως το 80%  σε μόλις 26, ενώ η εκτιμώμενη αυτονομία φτάνει τα 385 km.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την έκδοση του μοντέλου με τους 204 ίππους

Ακόμη να καταλάβετε για ποιο λέμε; Φυσικά αναφερόμαστε στην νέα, κορυφαία έκδοση XPower του MG4, η οποία μόλις έγινε διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, μαζί με την έκδοση που προσφέρει την κορυφαία αυτονομία στην γκάμα του μοντέλου. Με τιμή μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης που δεν ξεπερνά τις 35.150 €, αποτελεί σίγουρα το φθηνότερο μοντέλο της αγοράς με επιδόσεις τέτοιου επιπέδου. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις δύο αυτές εκδόσεις και τις τιμές όλης της γκάμας.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...