MG ZS: Νέα φθηνότερη έκδοση 1.0 turbo για το B-SUV - Τιμή στην Ελλάδα

Η γκάμα του δημοφιλούς MG ZS επεκτείνεται, προσφέροντας στην ελληνική αγορά ακόμη μια έκδοση που τονίζει τον value for money χαρακτήρα του.

  • -
  • -

Η MG τάραξε τα νερά της ελληνικής αγοράς με τα μοντέλα της και ένας από τους βασικότερους λόγους είναι το μικρότερο SUV της, το δημοφιλές ZS. Διαθέσιμο με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.5 λίτρων ή turbo τρικύλινδρο 1.0 λίτρων αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, οι προτάσεις στην γκάμα του ήταν ήδη αρκετές, συνυπολογίζοντας και τα τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Ωστόσο, τώρα έρχεται η ώρα να προστεθεί ακόμη μια έκδοση με τον turbo κινητήρα, σε πιο προσιτή τιμή, αφού συνδυάζεται πλέον και με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, στο ενδιάμεσο επίπεδο εξοπλισμού Luxury, στο οποίο δεν υπάρχει καμία ουσιαστική έλλειψη.

Η πιο σωστή έκδοση!

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της MG έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση. Για εκείνους που η ισχύς του ατμοσφαιρικού τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων δεν ήταν αρκετή, αλλά η τιμή του πιο αποδοτικού 1.0 turbo με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ξέφευγε ψηλότερα από όσο υπολόγιζαν, τοποθέτησε στο ενδιάμεσο το τρικύλινδρο σύνολο, αλλά με χειροκίνητο κιβώτιο που έχει αντίκτυπο στην τιμή. Συγκεκριμένα, σημείο εκκίνησης είναι η τιμή των 23.950 € για την έκδοση 1.0T Luxury με μηχανικό σασμάν, ενώ η πλουσιότερη και αυτόματη εκδοχή 1.0T Luxury Plus DCT τοποθετείται στις 25.150 €.

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή μας για το MG ZS 1.0 turbo με αυτόματο κιβώτιο

Φυσικά, η γκάμα του MG ZS έχει ως αρχική τιμή τις 18.950 € για τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 1.500άρη, στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Exclusive. Να αναφέρουμε ότι  η ισχύς του turbo τρικύλινδρου είναι 111 ίπποι, νούμερο όχι σημαντικά μεγαλύτερο από τους 106 ίππους του τετρακύλινδρου ατμοσφαιρικού, όμως σε συνδυασμό με την αυξημένη ροπή και το 6άρι κιβώτιο (αντί για 5άρι του 1.5) δίνουν ένα πιο σβέλτο πρόσωπο στο ευρύχωρο SUV της MG που ταιριάζει καλύτερα στο οικογενειακό προφίλ του. Εννοείται ότι για τη νέα έκδοση ισχύει η κορυφαία εγγύηση 7 χρόνων ή 150.000 km που συνοδεύει όλα τα αυτοκίνητα της MG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...