Video-Δοκιμή MG ZS 1.0 T-GDI: SUV με ταυτότητα… value for money

Η πρώτη video-δοκιμή σε ελληνικό έδαφος μας συστήνει με το B-SUV της MG στην εκδοχή με τον turbo βενζινοκινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο!

  • -
  • -

Όσο οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων ανεβαίνουν, οι αγοραστές ψάχνουν να βρουν ευκαιρίες που προσφέρουν αυξημένο επίπεδο value for money. Το MG ZS είναι ένα B-SUV που κάνει ακριβώς αυτό, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν αξιόλογες επιλογές που δεν χρειάζεται να «ξηλωθείς» προκειμένου να τις αποκτήσεις. Στο GOCAR, κάναμε την πρώτη video-δοκιμή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, για την έκδοση με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα των 111 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και ένα εξαιρετικά πλήρες επίπεδο εξοπλισμού, από το οποίο δεν λείπει ουσιαστικά τίποτα.

Χωροταξικό θαύμα

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το MG ZS προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Στις πίσω θέσεις θα κάτσουν με άνεση ακόμη και μεγαλόσωμοι ενήλικες, ορίζοντας το άνω άκρο της κατηγορίας στον συγκεκριμένο τομέα. Από την άλλη, το πορτμπαγκάζ των 448 λίτρων είναι μεγάλο και επαρκεί ακόμη και για να καλύψει οικογενειακές ανάγκες. Είναι σαφές ότι το MG ZS βάζει σε υψηλή προτεραιότητα τον τομέα της πρακτικότητας, έχοντας παράλληλα και μια λειτουργική καμπίνα με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και πολύ καλό φινίρισμα. Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας καλύπτεται από μαλακά και καλά σε ποιότητα πλαστικά!

Δείτε ακόμη: Όλα τα μοντέλα της MG - Τιμές

Και τιμή… τίμια!

Κοιτάζοντας τον τιμοκατάλογο του MG ZS, αμέσως είναι ορατό το μεγαλύτερο προσόν του. Η τιμή! Η βασική έκδοση στοιχίζει από 18.950 € με τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 106 ίππων στην έκδοση Exclusive, ενώ για το τρικύλινδρο turbo των 111 ίππων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, η αντιπροσωπεία ζητά 25.150 € στο ανώτερο επίπεδο εξοπλισμού Luxury που δοκιμάσαμε, από το οποίο δεν λείπει πραγματικά τίποτα. Δερμάτινες επενδύσεις, ψηφιακός πίνακας οργάνων, θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά ακόμη στοιχεία εξοπλισμού, που σε ανταγωνιστικές προτάσεις δεν προσφέρονται καν ή ανήκουν στη λίστα των extra! Είναι λοιπόν αναμενόμενο ο κόσμος να ενδιαφέρεται έντονα για το MG ZS

Δείτε τη video-δοκιμή μας στην κορυφή του άρθρου!