Το πιο παράξενο πορτοκαλί φανάρι βρίσκεται στα Τρίκαλα - Δείχνει έναν πρίγκιπα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι δρόμοι έχουν αρχίσει να στολίζονται, όμως σε μία πόλη της Ελλάδας αποφάσισαν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

  • -
  • -

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο στολισμός σπιτιών, μαγαζιών, αλλά και των δημόσιων χώρων, κάνει την ατμόσφαιρα πιο όμορφη και δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα στους περισσότερους.

Σε πολλές πόλεις οι δήμοι προσπαθούν κάθε χρόνο να πρωτοτυπήσουν, εφαρμόζοντας τις ιδέες τους κυρίως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, τον στολισμό που συναντάμε στις κολώνες, σε πλατείες κ.λπ.

trikala-prasino-fanari-dentro

Ποια πόλη έχει τα χριστουγεννιάτικα φανάρια;

Ωστόσο, όταν είσαι η πιο τεχνολογικά προηγμένη πόλη της Ελλάδας και ταυτόχρονα εκείνη που γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τη μεγαλύτερη λαμπρότητα, δεν γίνεται να περιοριστείς στα συνηθισμένα.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό video: Το φανάρι της Αθήνας που όλοι περνάνε με κόκκινο

Φυσικά η πόλη στην οποία αναφερόμαστε είναι τα Τρίκαλα. Η θεσσαλική πόλη πρωτοστατεί στις τεχνολογικές καινοτομίες με παραδείγματα όπως τα αυτόνομα ηλεκτρικά λεωφορεία. Επιπλέον, στο κομμάτι των Χριστουγέννων θεωρείται εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός ειδικά για οικογένειες, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον διάσημο «Μύλο των Ξωτικών».

trikala-portokali-fanari-mikros-prigipas

Με αφετηρία αυτά τα δύο στοιχεία, τα Τρίκαλα έκαναν την ανατροπή και πέρασαν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ακόμα και στα φανάρια της πόλης. Στο πλαίσιο του στολισμού, άλλαξαν τη σήμανση δίνοντας μια πιο χαρούμενη νότα. Έτσι, στο κόκκινο φανάρι απεικονίζεται πλέον ο Άγιος Βασίλης και στο πράσινο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το καλύτερο το κράτησαν για το πορτοκαλί, το οποίο απεικονίζει τον Μικρό Πρίγκιπα, τον διάσημο χαρακτήρα από το παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Καλά Χριστούγεννα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...