Τραγωδία στη Μύκονο: Ταύρος κάρφωσε στην καρδιά οδηγό [video]

Ένα απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε στη Μύκονο, όταν ένας ταύρος επιτέθηκε σε οδηγό μοτοσυκλέτας και τον σκότωσε επί τόπου.

  • -
  • -

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, από τον χαμό ενός 39χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με ταύρο, σε επαρχιακό δρόμο του νησιού. Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό χώρας – Άνω Μέρας, όταν αντίκρισε μπροστά του ένα κοπάδι από αγελάδες.

Ορισμένες μαρτυρίες, αναφέρουν πως κατέβηκε από τη μηχανή για να τις παραμερίσει και εκεί ήταν που δέχτηκε την επίθεση ενός ταύρου, ο οποίος τον κάρφωσε με τα κέρατά του στην κοιλιά και στην καρδιά. Το χτύπημα ήταν μοιραίο και ο θάνατός του ακαριαίος. Άλλοι, λένε ότι έπεσε από τη μηχανή και τότε δέχθηκε την επίθεση του ταύρου.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στα Λιμανάκια – Δύο κοπέλες νεκρές, πέντε τραυματίες [video]

Όπως και να έχει, ένας συνάνθρωπός μας έφυγε από τη ζωή. Ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού. Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου. Σχηματίστηκε δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ζώου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

πηγή: skai

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...