Δύο νεκροί με ηλεκτρικά πατίνια σε Πάρο και Μύκονο

Δύο άνθρωποι ηλικίας 26 και 42 ετών έχασαν τη ζωή τους ενώ κινούνταν με ηλεκτρικά πατίνια. Αμφότερους τους παρέσυραν αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα με ηλεκτρικά πατίνια. Κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών του Πάσχα, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε Πάρο και Μύκονο. Όπως αναφέρει το cyclades24, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μύκονο την Κυριακή του Πάσχα. ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε στην επαρχιακή οδό Ορνου – Χώρας Μυκόνου με ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 42χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικά πατίνια στο δρόμο: Κανόνες, όρια ταχύτητας και πρόστιμα

Το δεύτερο δυστύχημα έγινε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο, όταν ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε τον 26χρονο. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός του πατινιού διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας το απόγευμα της ίδιας μέρας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Πηγή: cyclades24.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...