Νέα έκδοση Tributo Italiano για Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio

Tributo Italiano ονομάζεται η νέα έκδοση που δημιούργησε η Alfa Romeo για τις Tonale, Giulia και Stelvio, η οποία προσθέτει ακόμα περισσότερο στιλ στα δύο ιταλικά SUV και το ιταλικό sedan.

  • -
  • -

Αποτελώντας την επιτομή της σπορ τεχνογνωσίας που διαθέτει η ιταλική μάρκα, οι εκδόσεις Tributo Italiano των Tonale, Giulia και Stelvio αποτίνουν φόρο τιμής στη σπορ υπόστασή της.

Η νέα σειρά αποτελεί την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού για κάθε μοντέλο και διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας (Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa), σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες ειδικές για την περίσταση.

alfa-romeo-giulia-Tributo-italiano

Λεπτομέρειες γεμάτες στιλ εσωτερικά και εξωτερικά για τα μοντέλα της Alfa Romeo

Το “V” του Scudetto έχει μαύρο φινίρισμα στις Giulia και Stelvio, ενώ στην Tonale είναι σε “Dark Miron”. Όσο για τις ζάντες, είναι 21” στη Stelvio, νέας σχεδίασης 19” στην Giulia και 20” στην Tonale, ταιριάζοντας σε κάθε περίπτωση ιδανικά με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Ειδικά δε για την περίπτωση της Tonale, είναι η πρώτη φορά που σχεδόν όλα τα διακοσμητικά φιλέτα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι μαύρα.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο B-SUV της Alfa Romeo: Οι πρώτες εικόνες

Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα των Tributo Italiano. Για την ακρίβεια, τα νέα σπορ καθίσματα έχουν μαύρες διάτρητες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, ενώ στα εμπρός προσκέφαλα υπάρχει το logo της σειράς. Κόκκινες ραφές υπάρχουν επίσης στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ στην Tonale υπάρχουν νέα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό, μαζί με ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σήμα της εταιρείας.

Η Tributo Italiano φέρνει και περισσότερο εξοπλισμό

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό άνεσης των Tributo Italiano, είναι περισσότερο από πλούσιος και περιλαμβάνει μέχρι θερμαινόμενο τιμόνι και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία.

alfa-romeo-stelvio-Tributo-Italiano

Τα μηχανικά μέρη δεν έχουν καμία διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες Tonale, Giulia και Stelvio, ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό. Έτσι, το Alfa Active Suspension system εξασφαλίζει την επιλογή μεταξύ της σπορ απόδοσης ή της απόλυτης άνεσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κοινό παρονομαστή για τα τρία μοντέλα στις εκδόσεις Tributo Italiano αποτελούν και τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, που περιλαμβάνουν έως και Αυτόνομη Οδήγηση επιπέδου 2, προκειμένου η συναρπαστική οδηγική εμπειρία να συνοδεύεται από απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας κάτω από όλες τις συνθήκες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...