Hyundai Ioniq 6: Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το εντυπωσιακό sedan;

Η σχεδίαση είναι το πρώτο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο νέο ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6. Στη συνέχεια, οι εγγυήσεις που προσφέρει η μάρκα, έρχονται να δώσουν την απαραίτητη σιγουριά!

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να έχει μπει στις ζωές μας για τα καλά, όμως δεν παύει να είναι μια νέα τεχνολογία που προκαλεί δεύτερες σκέψεις σε πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν τα ίδια μηχανικά μέρη με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης, ούτε απαιτούν την ίδια συντήρηση. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να παρουσιαστούν βλάβες και δυσλειτουργίες. Το Hyundai Ioniq 6 πάντως, «σβήνει» τις αμφιβολίες καθώς προσφέρεται με ένα δελεαστικό πακέτο εγγυήσεων το οποίο έρχεται για να… καθησυχάσει τους ενδιαφερόμενους.

Ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, για πολλά χρόνια

Η Hyundai προσφέρει έτσι κι αλλιώς στα μοντέλα της εγγύηση πέντε χρόνων, με απεριόριστα χιλιόμετρα ώστε ο οδηγός να βιώνει μηδενικό επίπεδο άγχους, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη χρήση του αυτοκινήτου του. Αυτό σημαίνει ότι για πέντε χρόνια, μπορεί να καλύψει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί χωρίς να βρεθεί σε κίνδυνο να «ακυρωθεί» η εγγύηση του οχήματος. Όλα τα παραπάνω, ισχύουν κανονικά και για το ηλεκτρικό Ioniq 6, το sedan με την εντυπωσιακή σχεδίαση και τους κορυφαίους χώρους, που προσφέρεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα ισχύος, με δύο μπαταρίες κανονικής ή αυξημένης αυτονομίας και κίνηση στους πίσω τροχούς ή τετρακίνηση με απόδοση 326 ίππων.

Δείτε ακόμη: Hyundai Ioniq 6 - Οι τιμές και οι εκδόσεις του στην Ελλάδα

Παράλληλα, ειδικά για το ηλεκτρικό μοντέλο, η Hyundai προσφέρει και εγγύηση 8 ετών ή 160.000 km (οτιδήποτε προκύψει πρώτο) για την μπαταρία υψηλής τάσης του οχήματος και τους ηλεκτροκινητήρες. Άρα ο ιδιοκτήτης δεν έχει να ανησυχεί σχετικά με την απόδοση του ηλεκτρικού συστήματος, με τη φίρμα να βεβαιώνει ότι τα κορυφαία χαρακτηριστικά του θα διατηρούνται για πολλά χρόνια και χιλιόμετρα χρήσης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με τις πολυετείς εγγυήσεις από τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα αυτόματα αποκτούν και υψηλότερη μεταπωλητική αξία, καθώς ο επόμενος αγοραστής είναι ξέγνοιαστος ότι θα αγοράσει ένα εγγυημένο όχημα με υποστήριξη από το ίδιο το εργοστάσιο, αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...